Tempo950x100

Tempo300x100

В Західній Україні поляки створять перший Садівничо-городницький кооператив

В Західній Україні поляки створять перший Садівничо-городницький кооператив

Про це повідомляє прес-служба проекту, пише agravery.com.

Метою проекту є розвиток підприємництва серед сільського населення Волині у сфері садівництва та городництва за допомогою створення першого Садівничо-городницького кооперативу в Західній Україні за сучасними польськими стандартами якості виробництва й управління.

Нагадаємо, польська сторона, яка є головним ініціатором проекту і стратегічним донором запланованої діяльності, зацікавлена в довготерміновій співпраці з майбутнім кооперативом.

В рамках I етапу проектів заплановано:

  • освітній візит до Польщі 30 запрошених учасників проекту з Волинської області (червень 2018);
  • тренінги та майстер-класи за участі польських експертів на тему принципів створення сучасних плантацій малини (липень 2018).

В освітньому візиті візьмуть участь мікро- і малі підприємці, фермери, представники об’єднаних територіальних громад та журналісти з Волинської області.

У рамках візиту відбудуться зустрічі в осередках аграрного дорадництва, дискусії та майстер-класи з визнаними польськими експертами у сфері садівництва та городництва, а також відвідини польських груп виробників фруктів та овочів, сільських господарств та, звісно, плантацій малини.

Учасники І Етапу відвідають Свентокшиське та Люблінське воєводства.

Візит до Польщі, майстер-класи й тренінги в Луцьку дозволять в наступній частині проекту обрати 10 найбільш перспективних учасників, які в подальшому створять плантацію малини на основі польських стандартів.

Аби взяти участь у проекті, потрібно ознайомитися з проектом, правилами набору та умовами участі, заповнити реєстаційну анкету до 18 травня 2018 року.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-zahidnij-ukrayini-polyaky-stvoryat-pershyj-sadivnycho-horodnyckyj-kooperatyv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати