Вчені прогнозують 4 роки аномальної спеки

Вчені прогнозують 4 роки аномальної спеки

Згідно роботі, проведеної дослідниками на чолі з науковим співробітником з Саутгемптонського університету (Англія) і з Лабораторії фізики океану і дистанційного зондування в Університеті Західної Бретані (Брест, Франція) Флоріаном Севеллеком, наступні кілька років будуть такими ж аномально жаркими, пише Зерно.

Використовуючи новий метод під назвою Procast (імовірнісний прогноз), вчені, що опублікували своє дослідження в виданні Nature Communications, демонструють, що на глобальному рівні період з 2018-го по 2022 рік може бути ще більш спекотним, ніж очікувалося.

Система, розроблена дослідниками з Національного центру наукових досліджень Франції (CNRS), Університету Саутгемптона і Метеорологічного інституту Королівства Нідерланди, застосовує статистичний метод для пошуку кліматичних симуляторів 20 і 21 століття з використанням кількох еталонних моделей для пошуку аналогів існуючих кліматичних умов і виведення майбутніх можливостей. Точність і надійність цієї системи виявилися, щонайменше, еквівалентними нинішнім методам, особливо для моделювання глобального потепління на початку цього століття.

За допомогою нового методу вчені склали прогноз, згідно з яким стало відомо, що середня температура поверхні землі і моря по всьому світу може бути аномально високою між 2018 і 2022 роками. Це явище ще більш помітно по відношенню до температур поверхні моря. Підвищення температури поверхні моря може збільшити активність тропічних штормів.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vcheni-prohnozuyut-4-roky-anomalnoyi-speky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    16 Квітня

    Старокостянтинівський ОЕЗ почав роботу. Завод не обмежуватиметься переробкою соняшника

    Овочі та яйця подешевшали, хліб подорожчав: як змінилися ціни в Україні

    Через обмеження агроекспорту до ЄС Україна втратить понад 300 млн євро

    Польща забракувала 7,13 тонни українського морозива

    Ефективність культиватора QX2 доведена роками

    Агрохолдинг МХП Косюка почав вирощувати овочі

    В Україну намагалися завезти 850 кг кабачків з перевищеним вмістом нітратів

    У Польщі заявили, що “зернове питання” з Україною має вирішити Брюссель

    15 Квітня

    Corteva Agriscience та Ощадбанк пропонують фермерам скористатися програмою кредитування за зниженими ставками для закупівлі засобів захисту рослин

    Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

    БІЛЬШЕ НОВИН