Вчені вивели «фрукт нового покоління»

Вчені вивели «фрукт нового покоління»

Фахівці компанії IFO, яка спеціалізується на дослідженні та розробці сортів та підщепи яблуні та груші успішно вивели новий ранній сорт яблука – HC2-1, який вже вирощується у Франції, пише Інфо-Шувар.

“HC2-1 – це високопродуктивний сорт. Плоди дозрівають до кінця серпня і добре зберігаються. Яблуко дуже соковите, солодке та, водночас, незвичне на смак, гарно хрустить та має унікальне забарвлення рожево-червоного відтінку. Ми впевнені, що ця новинка буде цікавою як для споживачів, так і для виробників”, –  розповідає Фіона Девідсон, представник компанії-селекціонера.

За словами експерта, сорт HC2-1 вже був офіційно представлений великій міжнародній групі виробників із США, Мексики, Чилі, Південної Африки, Австралії, Нової Зеландії та Німеччини і є всі підстави вважати, що це яблуко “нового покоління” вже найближчим часом успішно завоює ринок.

“Ми відразу зрозуміли, що знайшли щось дуже особливе, коли вперше побачили ці яблука у саду. Всі інші сорти здавалися скучними поруч із HC2-1, ми ніколи раніше не бачили яблук із настільки інтенсивним та яскравим кольором”, – розповідає Арно де Пуенуф, представник французької компанії-виробника.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vcheni-vyvely-frukt-novoho-pokolinnya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати