Tempo950x100

Tempo300x100

Великий агрохолдинг відповів на звинувачення у рейдерському захопленні землі

Великий агрохолдинг відповів на звинувачення у рейдерському захопленні землі

Про це йдеться у прес-релізі компанії, передає НВ.

“Землі, навколо яких виник спір, були незаконно виведені з Мрії в момент дефолту. Нам вдалося це довести і відновити свої права. Частина земель була повернута Мрії разом з корпоративними правами юридичних осіб, на які оформлені договори оренди, частина – в результаті скасування подвійної реєстрації договорів поверх діючих договорів оренди агрохолдингу, ще частина – рішенням судів про визнання незаконними договорів про розірвання “, – пояснив директор з юридичних питань агрохолдингу Мрія Сергій Ігнатовський.

Також, в компанії стверджують, що Мрія діє виключно в рамках закону і має всі документи, що підтверджують юридичну позицію компанії та її права на землі, що стали об’єктом спору.

“Для Мрії це принципово важливо, тому що компанія має за плечима вкрай негативний досвід шахрайства з боку колишніх власників і менеджменту, який не тільки мало не знищив саму компанію, але і завдав величезної шкоди іміджу України в очах іноземних інвесторів”, – пояснив Ігнатовський.

Він також додав, що над поверненням незаконно виведених з Мрії активів компанія працює вже більше двох років, і весь цей час відкрито повідомляла про проблемні і спірні активи, закликаючи не вступати в сумнівні угоди

“Люди, які купили право оренди цих земель, знали про всі можливі ризики, і свідомо на ці ризики пішли. А тепер, коли закон виявився не на їхньому боці, замість того, щоб йому підкоритися, звинувачують у рейдерстві та Мрію, і інстанції, які взяли рішення на її користь”, – констатував він.

Нагадаємо, раніше компанія Перлина Поділля звинуватила Мрію в рейдерському захопленні 360 га землі.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/velykyj-ahroholdynh-vidpoviv-na-zvynuvachennya-u-rejderskomu-zahoplenni-zemli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати