Tempo950x100

Tempo300x100

Великий вітчизняний виробник кондитерської продукції вдвічі збільшив експорт

Великий вітчизняний виробник кондитерської продукції вдвічі збільшив експорт

Про це повідомив начальник виробництва Ігор Савка, пише НВ.

Найбільший обсяг шоколадних батончиків експортується до Бразилії. “У минулому році в Бразилію було поставлено 400 тонн Lion”, – уточнив він.

При цьому директор з корпоративних комунікацій і зв’язків з громадськістю Nestlе в Україні Володимир Співак додав, що основним імпортером продукції Світоча є Угорщина, а також Польща, Німеччина.

У компанії також відзначили, що у 2018 році Nestle запланувала збільшити для цих цілей виробництво шоколадних батончиків Lion на 20%. Крім того, підприємство планує інвестиції в розмірі 95 млн грн у порівнянні з 31 млн грн в минулому році і 149 млн грн в 2016 році.

Раніше повідомлялося, що у 2017 році Світоч скоротила чистий прибуток на 53,5% (на 125,5 млн грн) в порівнянні з 2016 роком – до 109,1 млн грн.

Світоч – кондитерська фабрика у Львові, одне з найстаріших підприємств в кондитерській галузі України. 96,9% акцій кондфабрики, зареєстрованої у формі публічного акціонерного товариства, належить швейцарській компанії Nestle, куди також входять підприємство Волиньхолдинг (фабрика Торчин), Техноком – виробник продуктів під назвою Мівіна.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/velykyj-vitchyznyanyj-vyrobnyk-kondyterskoyi-produkciyi-vdvichi-zbilshyv-eksport
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати