Tempo950x100

Tempo300x100

Великий виробник курятини запускає нову торговельну марку

Великий виробник курятини запускає нову торговельну марку

Виробництво м’яса здійснюється на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики ” (ТМ “Чебатурочка”), яка входить в десятку найбільших виробників м’яса птиці в Україні, пише delo.ua.

У вересні 2017 року співвласник компанії Олексій Коваленко анонсував запуск нової торгової марки преміальної порівняно з “Чебатурочкой”.

“Технологія вирощування, яку ми плануємо використовувати, має більш високу собівартість. У той же час за рахунок ефективності виробництва це подорожчання буде не таким значним. Ціни будуть вище середніх, але подорожчання не буде різким — ми хочемо дати можливість людям спробувати нашу продукцію. Це наша ціна входу на ринок. Надалі рівень цін буде визначати економіка виробництва і попиту відповідно”, — зазначив Коваленко.

За його словами, частина потужностей буде віддана під виробництво нової продукції.

“Наскільки ця квота буде великою, залежить від ринку — від того, як відреагує покупець. Реалізація інвестпроекту безпосередньо пов’язана з поліпшенням якості продукції та сприятиме збільшенню цієї квоти. Тому ми і зберігаємо поки дві торгові марки”, — говорив Коваленко.

Нова продукція буде продаватися в мережевому роздробі. Продукція під ТМ “Чебатурочка” буде і далі реалізовуватися через мережу фірмових франчайзингових магазинів.

Нагадаємо, в середині серпня 2017 року до складу акціонерів “Володимир-Волинської птахофабрики” увійшов голландський фонд Safedam, який купив 23,76% акцій підприємства. Це перший досвід інвестування фонду в український бізнес.

 

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/velykyj-vyrobnyk-kuryatyny-zapuskaye-novu-torhovelnu-marku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати