Tempo950x100

Tempo300x100

Великий виробник олії залучив кредит у $80 млн

Великий виробник олії залучив кредит у $80 млн

Про це повідомляє delo.ua.

Головним уповноваженим організатором і букраннером синдикованого кредиту виступив голландський ING Bank N. V., який є одним з найбільших фінансових установ у світі, які працюють більш ніж в 40 країнах.

“Відкриття лінії передекспортного фінансування дозволило компанії повністю задовольнити потреби в оборотному капіталі на 2017/18 маркетинговий рік і стало черговим кроком ViOil по виходу на європейські ринки капіталу”,— розповідає фінансовий директор промислової групи ViOil Алла Власюк.

Нагадаємо, що в квітні 2017 року компанія ViOil заявила про масштабну реконструкцію Чернівецького олійно-жирового комбінату. Уточнюється, що після реконструкції на першому майданчику завод в добу зможе переробляти 1800 тонн насіння соняшнику (або 1350 тонн ріпаку, або 700 тонн льону). На другому майданчику планується переробляти 1600 тонн сої на добу. Зараз потужності Чернівецького МЖК складають 460 тонн насіння соняшника на добу.

Також на території підприємства в Чернівцях будується завод з переробки ріпаку.

Інвестувала компанія і в розширення Вінницького олійно-жирового комбінату — в 2015 році було вкладено 100 млн грн на збільшення на 30% виробничої потужності.

Vioil — один з найбільших  виробників і експортерів соняшникової олії в Україні. До складу промислової групи Vioil входять Вінницький і Чернівецький олійно-жирові комбінати, мережа ХПП та елеваторів в Україні, торгові представництва у Вінниці, Чернівцях, Києві і Москві.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/velykyj-vyrobnyk-oliyi-zaluchyv-kredyt-u-80-mln
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати