Tempo950x100

Tempo300x100

VERSATILE представив новий зернозбиральний комбайн NOVA

VERSATILE представив новий зернозбиральний комбайн NOVA

Має молотарку класу «три плюс», очистку —  четвертого. Призначена для збору зернових культур на полях з невеликою площею — від 50 до 500 га. Високий кліренс, похила камера з системою копіювання рельєфу, комфортабельна кабіна і повна автоматизація — все це вигідно виділяє новинку серед аналогів. Ідеально підходить для тих господарств, яким не потрібна надмірна продуктивність, і важливим є питання ціни.

VERSATILE NOVA оснащений декою (підбарабанням) з найбільшим охопленням в світі — 154 градуси, тоді як зазвичай охоплення не перевищує 130. А велике охоплення дозволяє за один оборот зробити більше вимолоту. Обсяг бункера становить 4,5 кубічних метра, швидкість вивантаження — 50 літрів в секунду.

Комбайн оснащений двигуном 180 к. с., запас крутного моменту — до 20%. Електроніка двигуна повністю стежить за його роботою і подає рівно стільки палива, скільки потрібно відповідно до поточного навантаження. Завдяки цьому досягається мінімальна витрата палива.

У стандартній комплектації комбайн поставляється з заднім приводом. Коротка база і збільшений дорожній просвіт в пів метра — вагома перевага для регіонів з нерівним рельєфом. А при роботі на ґрунтах зі зниженою несучою здатністю передбачена можливість установки коліс збільшеного типорозміру.

На комбайни VERSATILE NOVA встановлюють двомісні кабіни Comfort Cab, як в машини вищого класу, — герметизовані, з системою кондиціонування, зі зручними регульованими кріслами і рульовою колонкою. Управляти виробничими процесами допомагає бортова інформаційна система Adviser II з РК-монітором.

Співвідношення ціни та якості новинки оптимальна серед «однокласників», тому компанія VERSATILE розраховує на популярність нового комбайна серед українських аграріїв. Тим більше, що на сьогоднішній день VERSATILE пропонує кілька вигідних фінансових програм, одна з яких — кредит під 0% до 18 місяців на придбання комбайнів, з початковим внеском від 20% і сезонними виплатами по кредиту. Завдяки цій програмі 15 господарств вже стали щасливими володарями комбайнів VERSATILE. В зв’язку з високим інтересом дану пропозицію продовжено до кінця 2018 року.

Детальна інформація за посиланням.

 

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/versatile-predstavyv-novyj-zernozbyralnyj-kombajn-nova
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати