Вертикальне землеробство набуває все більшої популярності у світі

Вертикальне землеробство набуває все більшої популярності у світі

Прогнозується, що Північна Америка стане найбільш швидкозростаючим ринком, де CAGR складе 10,3%. Регіон також є найбільшим ринком з виручкою 959,1 млн. дол. Північна Америка і Європа разом займають більше 60% ринку.

Інвестори в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні і в Південній Америці все ще вивчають можливості інвестицій в вертикальні фермерські системи і розширюють знання про методи вертикального фермерства та їх переваги в цих областях поряд зі зростаючим занепокоєнням з приводу безпеки харчових продуктів через зростаючого населення. У регіоні, як очікується, збільшиться популярність вертикальних систем землеробства в цих регіонах протягом прогнозованого періоду.

Вертикальне землеробство — це практика вирощування продуктів в вертикально покладених шарах. На практиці можна використовувати грунтові, гідропонні або аеропонние методи вирощування. Вертикальні ферми намагаються виробляти їжу в складних умовах, наприклад, там, де орні землі рідкісні або недоступні.

Цей метод допомагає гірським містах, пустелях і містах вирощувати різні види фруктів і овочів з використанням конструкцій, схожих на хмарочоси. Вертикальне землеробство зазвичай використовує суміш природного та штучного освітлення. Оскільки вертикальне землеробство використовує мало місця, воно є популярним і кращим методом для дахових і інших міських форм сільського господарства. У цьому звіті аналізується ринок вертикального фермерства з точки зору доходів, одержуваних компаніями, що займаються системами вертикального фермерства.

Очікується, що зростаюча стурбованість з приводу продовольчої безпеки і харчування відкриє ряд нових можливостей для процвітання галузі. Очікується, що Сполучені Штати вкладуть значну частку в сприяння екосистемі для майбутніх продуктів харчування. У міру того, як все більше споживчих ідей буде розвиватися в напрямку «свіжого від ферми до столу», очікується, що в країні збільшиться доступ до свіжозібраним овочам через роздрібні магазини (що також є піонером в прийнятті цієї концепції).

Джерело: superagronom.com

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vertykalne-zemlerobstvo-nabuvaye-vse-bilshoyi-populyarnosti-u-sviti
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати