Відбувся демо-тур трактора VERSATILE 340 по областям України

Відбувся демо-тур трактора VERSATILE 340 по областям України

Аграрії змогли не просто побачити роботу трактора в полі, а й обкатати його самостійно, відчувши всі переваги агромашини.

Стартували демо-покази з виставки «Агро Експо 2018» у м. Кропивницький. Далі оцінити можливості VERSATILE 340 змогли аграрії Запорізької, Миколаївської, Дніпропетровської, Сумської та Чернігівської областей.

У Дніпропетровській області робота трактора 340 була продемонстрована на базі агрофірми «Колос» в Царичанському районі. Господарство має 2500 га землі і по праву вважається зразковим — доглянута техніка, керівництво агрофірми створило всі умови для комфортної роботи співробітників. Тут вже працює трактор VERSATILE 2375 з шарнірно-зчленованою рамою і, варто зазначити, це не перша одиниця техніки VERSATILE в арсеналі господарства. За словами головного агронома Карова Романа Івановича, господарство задоволено трактором 2375: «Трактор простий в управлінні, надійний, він ніколи нас не підводив і повністю влаштовує. Зараз же у нас виникла необхідність в ще одному тракторі. Він потрібен для роботи з високотехнологічною сівалкою — комплексом, який на посіві може працювати з трактором 300-320 к.с., а при внесенні добрив і глибокому рихленні трактор повинен видавати більшу потужність. Саме тому ми придивляємося до VERSATILE 340».

[[{“fid”:”540491″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

VERSATILE 340 — універсально-просапний трактор класичної компоновки з двигуном Cummins QSL 9.0 потужністю 340 к.с. (максимальна – 370). Програмована трансмісія Full Powershift 16х9 з АКПП з високоточними шестернями забезпечує чітке перемикання передач, що важливо — без втрати швидкості. У базовій комплектації трактори оснащені тяговим брусом 4 класу з автозчіпкою, триточковим навісним пристроєм Cat 4N/3 вантажопідйомністю 7829 кг з системою Slip mode і готові працювати з будь-якими типами агрегатів. VERSATILE 340 поставляються зі спареної гумою на задньому мосту (710/70 R42). Простора кабіна з клімат-контролем та панорамним оглядом в 360 градусів забезпечує оператору комфортну роботу.

Оцінивши всі переваги техніки VERSATILE на демо-показах, фермерські господарства мають можливість скористатися вигідними фінансовими програмами, які компанія VERSATILE пропонує в партнерстві з кредитними та лізинговими компаніями, а саме:

  1. Кредити на техніку VERSATILE з індивідуальними умовами.

  2. Спеціальна пропозиція до кінця року — кредит на комбайни під 0% до 18 місяців.

  3. Обмін старої техніки на нову з доплатою.

  4. Оренда з подальшим викупом.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефоном +38044 596-55-29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vidbuvsya-demo-tur-traktora-versatile-340-po-oblastyam-ukrayiny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    У Фінляндії запустили в продаж кавовий бленд, створений штучним інтелектом

    Польща планує обмежити використання ГМ сировини у виробництві кормів

    БІЛЬШЕ НОВИН