Tempo950x100

Tempo300x100

Відомий український бренд майонезів з’явиться на полицях європейських магазинів

Відомий український бренд майонезів з’явиться на полицях європейських магазинів

Про це в інтерв’ю розповів Юрій Євенко, СЕО “Київського маргаринового заводу”, що входить до складу Групи компаній Olkom, пише uainfo.org.

“Olkom готується виходити на зовнішні ринки вже не тільки як субекспортер (постачальник інгредієнтів для експортоорієнтованих підприємств), а й безпосередньо. Зараз ми займаємося реорганізацією відділу продажів і вже розробили дорожню карту подальшого руху в цьому напрямку”, – уточнив Юрій Євенко.

У межах підготовки до поставок споживчої продукції на зовнішні ринки, Olkom посилив експортну групу департаменту продажів. Як розповів СЕО “Київського маргаринового заводу”, йдуть інтенсивні перемовини з зарубіжними партнерами, а два контракти на поставки в ЄС перебувають на стадії підписання.

Завдяки інвестиціям Групи компаній Olkom в глибоку модернізацію виробничого обладнання, якість продукції “Київського маргаринового заводу” вже зараз випереджає українські національні споживчі стандарти та відповідає вимогам ринків ЄС і США.

“У своїй роботі ми помітно випереджаємо українські стандарти, які за мірками глобального ринку вже є досить архаїчними. Контроль якості у нас – в абсолютному пріоритеті. Щоб організувати його на належному рівні, ми придбали абсолютно нову технологічну лабораторію з сучасним обладнанням. Вона дозволяє як проводити практично всі можливі види аналізу виробленої продукції, так і здійснювати досить прискіпливий жорсткий контроль вхідної сировини”, – пояснив Юрій Євенко.

Відповідаючи на питання журналіста про бізнес-результати першого півріччя та намір компанії досягти в цьому році обсяги виручки у близько 1,2 мільярда гривень, Юрій Євенко підтвердив реалістичність такої мети. Він розповів, що за підсумками першого півріччя 2019 року обсяг продажів в категоріях “вагові маргарини” та “спеціалізовані жири”, призначених для кондитерської та інших підгалузей харчової промисловості, виріс на 178% – майже утричі. А в споживчому сегменті деякі позиції продукції заводу стабільно подвоюють обсяги продажів в роздрібній торгівлі.

Довідка: ТМ “Олком” – відомий український бренд майонезів, маргаринів, гірчиці та масла. Відповідну продукцію виробляє ПрАТ “Київський маргариновий завод”, що входить до складу Групи компаній “Олком” разом з ТОВ “Київський маргариновий завод” (торговий дім Групи) та ПП “Рута-К”. “Київський маргариновий завод” веде свою історію з 1949 року та є одним з найвідоміших підприємств столиці України.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vidomyj-ukrayinskyj-brend-majoneziv-zyavytsya-na-polycyah-yevropejskyh-mahazyniv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати