Відпочинок в стилі “агро”

Відпочинок в стилі “агро”

AR: Що особливого у Кукулабії цьогоріч, як проект виріс порівняно із минулим сезоном?

Цього року ми врахували побажання наших відвідувачів, того, щоб вони хотіли покращити: зробили більше активних локацій, на яких можуть відпочивати як діти, так і дорослі, відпочивати активно, займатися різноманітними майстер-класами і тренінгами. Цього року в парку є два лабіринти і два квести – один великий для дорослих, він більш складний, і  малий лабіринт для діток, де казкові і мультяшні герої зустрічають своїх маленьких шанувальників і ставлять їм питання. На території агропарку розміщено понад 30 різноманітних атракціонів, все це певним чином пов’язано з агро, з темою відпочинку на природі, адже цим проектом ми хочемо показати, що аграрна справа, сільське господарство – це фаново, кльово, показати, що активний, “зелений” відпочинок на природі може бути цікавим і корисним, і варто прищеплювати любов дітей до нього ще змалечку.

AR: В Україні це унікальний проект? Чи є аналоги?

Так, подібних проектів немає, минулого року ми зробили його вперше. Я дуже радий, що українцям сподобалася ця ідея, ми вирішили його продовжувати і щороку будемо нарощувати об’єми. Щоправда, ідея частково запозичена: декілька років тому під час мандрівки я побачив подібний квест в кукурудзяному лабіринті у Сполучених Штатах. Але там все набагато простіше – це звичайна ферма, на якій господарі, перед тим, як викосити кукурудзу, зібрати врожай, роблять лабіринт в полі. І впродовж 2 тижнів американці із навколишніх ферм з’їжджаються на цю подію. Я зрозумів, що такий формат українцям буде не зовсім до смаку, бо наші співвітчизники вже є доволі вибагливими, тому окрім основної родзинки – квесту в дизайнерському лабіринті, додано велику кількість різноманітних активностей із зонами відпочинку, конкурсами і ведучими. В такому форматі українці почуваються комфортно.

AR: На яку кількість відвідувачів організатори розраховують цьогоріч?

Минулого року за сезон нас відвідало 25 тисяч відвідувачів, цього року ми поставили собі планку подвоїти цей результат. Це здійснюватиметься за рахунок цікавих фестивалів – щотижня будуть проводитися різні тематичні заходи; збільшення реклами в соціальних медіа і загалом реклами як засобу піару, щоб ще більша кількість українців дізналася про “Кукулабію”.

 

Корисна інформація: у рамках програми соціальної відповідальності бізнесу організатори співпрацюють із партнерами та надають можливість для безкоштовного відпочинку дітей з дитячих будинків та сімей, які були вимушені переїхати із зони АТО.

Детальніше про парк можна дізнатся тут: https://agroreview.com/news/proinspektuvaly-kukulabiyu—agroreview-rekomenduye-foto

Дар’я Анастасьєва

Ексклюзивно для AgroReview

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vidpochynok-v-styli-ahro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    23 Квітня

    Криваве зерно. ТОП-3 транснаціональні агрохолдинги, які працюють в Україні та водночас заробляють мільярди доларів в рф

    Міністра АПК Сольського підозрюють у незаконному заволодінні землею на майже 300 млн грн

    Аграрії пропонують нові ініціативи накопичення коштів для ЗСУ

    На Донеччині аграрій знайшов нерозірвану 500-кілограмову фугасну авіабомбу

    Супермаркети встановили нові ціни на курятину, свинину та яловичину

    Українські фермери почали роздавати цибулю безкоштовно

    Заморозки позбавили Україну частини врожаю ранніх яблук та кісточкових фруктів (фото)

    22 Квітня

    У квітні на понад 20% зменшились обсяги передачі зерна залізницею до Румунії та Словаччини

    В Україні створили шоколад із часником та трюфелем

    “Розвиває здатність заражати людей”: ВООЗ занепокоєна через поширення пташиного грипу

    БІЛЬШЕ НОВИН