Tempo950x100

Tempo300x100

Відпочинок в стилі “агро”

Відпочинок в стилі “агро”

AR: Що особливого у Кукулабії цьогоріч, як проект виріс порівняно із минулим сезоном?

Цього року ми врахували побажання наших відвідувачів, того, щоб вони хотіли покращити: зробили більше активних локацій, на яких можуть відпочивати як діти, так і дорослі, відпочивати активно, займатися різноманітними майстер-класами і тренінгами. Цього року в парку є два лабіринти і два квести – один великий для дорослих, він більш складний, і  малий лабіринт для діток, де казкові і мультяшні герої зустрічають своїх маленьких шанувальників і ставлять їм питання. На території агропарку розміщено понад 30 різноманітних атракціонів, все це певним чином пов’язано з агро, з темою відпочинку на природі, адже цим проектом ми хочемо показати, що аграрна справа, сільське господарство – це фаново, кльово, показати, що активний, “зелений” відпочинок на природі може бути цікавим і корисним, і варто прищеплювати любов дітей до нього ще змалечку.

AR: В Україні це унікальний проект? Чи є аналоги?

Так, подібних проектів немає, минулого року ми зробили його вперше. Я дуже радий, що українцям сподобалася ця ідея, ми вирішили його продовжувати і щороку будемо нарощувати об’єми. Щоправда, ідея частково запозичена: декілька років тому під час мандрівки я побачив подібний квест в кукурудзяному лабіринті у Сполучених Штатах. Але там все набагато простіше – це звичайна ферма, на якій господарі, перед тим, як викосити кукурудзу, зібрати врожай, роблять лабіринт в полі. І впродовж 2 тижнів американці із навколишніх ферм з’їжджаються на цю подію. Я зрозумів, що такий формат українцям буде не зовсім до смаку, бо наші співвітчизники вже є доволі вибагливими, тому окрім основної родзинки – квесту в дизайнерському лабіринті, додано велику кількість різноманітних активностей із зонами відпочинку, конкурсами і ведучими. В такому форматі українці почуваються комфортно.

AR: На яку кількість відвідувачів організатори розраховують цьогоріч?

Минулого року за сезон нас відвідало 25 тисяч відвідувачів, цього року ми поставили собі планку подвоїти цей результат. Це здійснюватиметься за рахунок цікавих фестивалів – щотижня будуть проводитися різні тематичні заходи; збільшення реклами в соціальних медіа і загалом реклами як засобу піару, щоб ще більша кількість українців дізналася про “Кукулабію”.

 

Корисна інформація: у рамках програми соціальної відповідальності бізнесу організатори співпрацюють із партнерами та надають можливість для безкоштовного відпочинку дітей з дитячих будинків та сімей, які були вимушені переїхати із зони АТО.

Детальніше про парк можна дізнатся тут: https://agroreview.com/news/proinspektuvaly-kukulabiyu—agroreview-rekomenduye-foto

Дар’я Анастасьєва

Ексклюзивно для AgroReview

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vidpochynok-v-styli-ahro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати