Tempo950x100

Tempo300x100

Відсторонений керівник «Аграрного фонду» не згоден з рішенням і задає питання Мілованову

Відсторонений керівник «Аграрного фонду» не згоден з рішенням і задає питання Мілованову

“Відсторонено главу «Аграрного фонду» Радченко. Буде відкритий конкурс. А фонд взагалі потрібно закрити. Аграрна галузь знає правду”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Тимофій Мілованов, міністр економіки, торгівлі та сільського господарства.

“Офіційна інформація про таке рішення не надходила і на сайті Кабінету Міністрів не опублікована. Андрій Радченко, як і вся громадськість дізналися про це з посту Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова у Фейсбуці”, – йдеться у повідомленні прес-служби ПАТ “Аграрний фонд”.

Андрій Радченко зазначив, що теперішня команда ПАТ «Аграрний фонд» пропрацювала майже п’ять років, і за цей час Товариство вдалося реанімувати після розкрадання попередньої влади і вивести його в лідери державних підприємств агросектору України: «За чотири повних роки ПАТ «Аграрний фонд» сплатив до бюджету 4,2 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів. Протягом 2016-2019 років відрахував державі 545 млн грн дивідендів. І це та правда, яку точно знає галузь!».

Також Андрій Радченко на своїй сторінці у Фейсбук звернувся до Тимофія Милованова із рядом  запитань: “На підставі чого або чиїм рішенням Ви керувалися у своєму висновку, що фонд потрібно закрити, а не, наприклад, віддати в концесію? А якщо це висновок про закриття Вами вже прийнято, то чому Ви не робите кроків у цьому напрямку, а заявляєте про те, що «буде відкритий конкурс» і шукаєте нового керівника? Чи усвідомлюєте Ви, що ініціюючи питання відсторонення від виконання обов’язків Голови Правління ПАТ ПАТ «Аграрний фонд»  Ви паралізували роботу підприємства? Адже після мого звільнення в компанії не залишилося ні одного заступника з правом підпису. За 4 роки роботи так і не погодила» попередня влада!”, – написав Андрій Радченко.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vidstoronenyj-kerivnyk-ahrarnoho-fondu-ne-zhoden-z-rishennyam-i-zadaye-pytannya-milovanovu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Супермаркети встановили нові ціни на популярні м’ясні продукти

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН