Tempo950x100

Tempo300x100

VITAGRO PARTNER розширює лінійку засобів захисту рослин

VITAGRO PARTNER розширює лінійку засобів захисту рослин

Компанія VITAGRO PARTNER розширює портфель новими високоефективними препаратами BAYTON®, які, за очікуваннями агроекспертів, можуть стати лідерами у своїх сегментах: ґрунтовий гербіцид широкого спектру КЛІНЕР®, КСЕОН®– комбінований фунгіцид профілактичної та лікувальної дії, ОДІН® – двокомпонентний гербіцид контактно-системної дії, ТОР®- інсектицид контактної дії.

Препарати будуть презентовані 19- 21 лютого на виставці «Зернові  технології» та представлені у каталозі VITAGRO PARTNER на 2019 рік, говориться у повідомленні компанії.

Що спільного у цих препаратах? Це засоби захисту рослин на основі ефективних формуляцій нового покоління посиленої ефективності.

Більшість препаратів мають розширений спектр дії  і гарантують дійсно тривалий захист культур. «Нові препарати BAYTON розроблені під авторські системи захисту  компанії VITAGRO PARTNER та орієнтовані на ті господарства, що прагнуть досягати максимальних врожаїв», — говорить директор R&D департаменту Микола Сучек.

КЛІНЕР® (прометрин) — ґрунтовий гербіцид вибіркової дії, який поглинається як проростками, так і корінням бур’янів при застосуванні препарату до сходів. На бур’яни, які вже зійшли, препарат діє через листя, блокуючи при цьому процеси фотосинтезу.

ОДІН ® (бентазон + ацифлуорфен) — двокомпонентний гербіцид контактно-системної дії для знищення однорічних та деяких багаторічних дводольних видів бур’янів в т.ч. лободи білої у посівах сої. Загибель бур’янів відбувається внаслідок руйнування їх клітинної мембрани.

ТОР® (лямбда-цигалотрин) — інсектицид контактної дії для захисту широкого спектру культур від комплексу шкідників. Механізм дії полягає в ураженні центральної нервової системи шкідника, що спричиняє швидку його загибель. Препарат проявляє акарицидні та репелентні властивості.

КСЕОН®  (металаксил +цимоксаніл) — комбінований фунгіцид профілактичної та лікувальної дії для захисту соняшнику, овочевих культур  від комплексу хвороб: сіра та біла гнилі, фітофтороз, плямості, фітофтороз, альтернаріоз, макроспоріоз, мілдь, несправжня борошниста роса, борошниста роса, фомоз, фомопсис. Унікальність цього препарату полягає у тому, що він складається з двох діючих речовин, які у вдалому поєднанні доповнюють одна одну та збільшують довготривалість захисної та лікувальної дії препарату.

Довідка: Агрохімічна компанія VITAGRO PARTNER– сучасна національна  аграрна компанія, що використовує у роботі передові канадські технології та інтегрує їх в український досвід. Компанія має новітню наукову базу, а передові агрономічні технології тестуються та вдосконалюються на власних полях  агрохолдингу.

Насіннєвий завод з сучасним обладнанням “Cimbria” виробляє насіння під ТМ «Semelita».

У портфель брендів компанії входить:  лінійка засобів захисту рослин – ТМ «Bayton», мікродобрива «Energeen», інокулянти «Legume Technology».

Команда Vitagro  Partner щоденно працює над вдосконаленням якості продукції і стандартами сервісного обслуговування, разом з партнерами покращує стандарти агрономії та впроваджує нові системи захисту, невпинно збільшує асортимент згідно з найвищими стандартами агробізнесу.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitagro-partner-rozshyryuye-linijku-zasobiv-zahystu-roslyn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати