Tempo950x100

Tempo300x100

Вітчизняні сири відтепер на полицях ОАЕ та США

Вітчизняні сири відтепер на полицях ОАЕ та США

Перші відвантаження сирів відбулись наприкінці 2017 року, повідомила прес-служба компанії.

«Плавлені сири — „Шоколадний“, „Медовий“ та „Янтар“, виготовлення Баштанського сирзаводу, були відправлені в листопаді 2017 року до ОАЕ під ТМ „Family Harvest“, а напередодні нового року ми експортували сир м’який „Провволлоне“ та „Провволлоне копечний“. Перемовини щодо поставок нашої продукції до арабської країни тривали близько 9 місяців. На даний час нами вже підписано довгостроковий контракт. У подальшому ми плануємо розширювати асортимент продукції для експорту і сподіваємось на тривалу та плідну співпрацю», — підкреслила комерційний директор ГК «Молочний альянс» Вікторія Предборська.

Також ГК «Молочний альянс» було налагоджено співпрацю і з американськими партнерами. Так, в 2017 році відбулось два відвантаження до США твердих та плавлених сирів, виробництва ТОВ «Пирятинський сирзавод». Зокрема, було експортовано 11 найменувань сирів.

У червні ГК «Молочний альянс» здійснила першу поставку молочної продукції ТМ «Яготинське», «Яготинське для дітей» та «Славія» до мережі грузинських та азербайджанських магазинів «Українські продукти».

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitchyznyani-syry-vidteper-na-polycyah-oae-ta-ssha
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати