Tempo950x100

Tempo300x100

Вітчизняні ЗЗР мають ефективність на рівні кращих світових продуктів

Вітчизняні ЗЗР мають ефективність на рівні кращих світових продуктів

Захід було організовано за участі провідного українського виробника ЗЗР та мікродобрив – Групи Компаній  UKRAVIT.

Про це пише Аgronews.ua.

Серед присутніх на Дні поля було керівництво базового господарства СФГ «Нива-1», власники і керівники  фермерських господарств регіону, менеджери українських та іноземних компаній.

Слід зазначити, що у якості партнерів Дня поля виступили провідні селекційно-насінницькі компанії України та світу: «Pioneer. A DuPont Company», «Limagrain», «Euralis Semence», «Maisadur», «KWS», «AltaSeeds», «Caussade Semenses», «Dow Seeds», «Сади України» та «Нертус Насіння».

Під час заходу учасникам Дня поля було презентовано понад 70 сучасних гібридів соняшнику та кукурудзи.

Показовим моментом стало те, що на високопродуктивних гібридах світової та української селекції застосовано комплексні системи захисту та підживлення виключно препаратами національного виробника – UKRAVIT. Зокрема, демо-ділянки під посівами цих культур було оброблено засобами захисту компанії UKRAVIT, а посіви підживлено її комплексними мікродобривами Авангард™. Також застосовано стимулятор росту, антистресант Гулівер Стимул.

Гостям Дня поля було наочно продемонстровано, що українські препарати за справедливими цінами мають ефективність на рівні кращих світових продуктів.

«Вже шість років ми працюймо з ЗЗР компанії UKRAVIT. Для нашого насіннєвого підприємства, що вирощує соняшник, кукурудзу, пшеницю якість пестицидів та мікродобрив дуже важлива. Приємно відзначити, що компанія UKRAVIT на сьогодні є одним з найкращих виробників на українському ринку в сегменті «ціна-якість», – зазначив агроном ТОВ «НПП «Агро-Ритм» Юрій Бурлака.

Довідка: UKRAVIT – один із лідерів ринку засобів захисту рослин. Виробляє та продає пестициди, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitchyznyani-zzr-mayut-efektyvnist-na-rivni-krashchyh-svitovyh-produktiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати