Tempo950x100

Tempo300x100

Вітчизняний агрохолдинг інвестує у свинарство 11 млн грн

Вітчизняний агрохолдинг інвестує у свинарство 11 млн грн

Це дозволить в 2020 році збільшити виробництво поросят на 20%. Про це повідомила прес-служба компанії.

Агрохолдинг KSG Agro планує в 2019 році завершити будівництво та ввести в експлуатацію на свинокомплексі в с. Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область) новий корпус-маточник на 714 голів.
Прогнозний обсяг інвестицій в об’єкт складе 11 млн грн, Планується оснащення репродуктора обладнанням виробництва німецької компанії Big Dutchman.
За даними прес-служби компанії, введення в експлуатацію нового корпусу-маточника, яке заплановане на вересень-жовтень 2019 р дозволить збільшити кількість вироблених поросят на 20%, тобто на 1,5-2 тис. щомісяця. На даний час на свинокомплексі щомісяця виробляється від 9 до 10 тис. поросят.

У 2018 р. KSG Agro почав реконструкцію прилеглих до свинокомплексу інфраструктурних об’єктів. Зокрема, стартувало будівництво каналізаційно-насосної станції, обсяг інвестицій в її обладнання склав 2,5 млн грн. Крім того, агрохолдинг в 2018 році інвестував 1 млн. грн. в обладнання для крематорію з утилізації відходів свинарства.

Як повідомлялося раніше, інвестиції в інфраструктуру свинокомплексу дозволили компанії збільшити реалізацію продукції свинарства в грошовому вираженні до 403 млн. грн.. (+ 6,3% до 2017 року).

За даними компанії, середньорічне поголів’я свиней в 2018 році на свинокомплексі в с.Нива Трудова Дніпропетровської обл. складало близько 55 тис. голів.
 

Довідка:
KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу внесені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).
Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво та виробництво відновлюваного біопалива (паливні пелети).

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitchyznyanyj-ahroholdynh-investuye-u-svynarstvo-11-mln-hrn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати