Вітчизняний агрохолдинг інвестує у свинарство 11 млн грн

Вітчизняний агрохолдинг інвестує у свинарство 11 млн грн

Це дозволить в 2020 році збільшити виробництво поросят на 20%. Про це повідомила прес-служба компанії.

Агрохолдинг KSG Agro планує в 2019 році завершити будівництво та ввести в експлуатацію на свинокомплексі в с. Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область) новий корпус-маточник на 714 голів.
Прогнозний обсяг інвестицій в об’єкт складе 11 млн грн, Планується оснащення репродуктора обладнанням виробництва німецької компанії Big Dutchman.
За даними прес-служби компанії, введення в експлуатацію нового корпусу-маточника, яке заплановане на вересень-жовтень 2019 р дозволить збільшити кількість вироблених поросят на 20%, тобто на 1,5-2 тис. щомісяця. На даний час на свинокомплексі щомісяця виробляється від 9 до 10 тис. поросят.

У 2018 р. KSG Agro почав реконструкцію прилеглих до свинокомплексу інфраструктурних об’єктів. Зокрема, стартувало будівництво каналізаційно-насосної станції, обсяг інвестицій в її обладнання склав 2,5 млн грн. Крім того, агрохолдинг в 2018 році інвестував 1 млн. грн. в обладнання для крематорію з утилізації відходів свинарства.

Як повідомлялося раніше, інвестиції в інфраструктуру свинокомплексу дозволили компанії збільшити реалізацію продукції свинарства в грошовому вираженні до 403 млн. грн.. (+ 6,3% до 2017 року).

За даними компанії, середньорічне поголів’я свиней в 2018 році на свинокомплексі в с.Нива Трудова Дніпропетровської обл. складало близько 55 тис. голів.
 

Довідка:
KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу внесені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).
Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво та виробництво відновлюваного біопалива (паливні пелети).

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitchyznyanyj-ahroholdynh-investuye-u-svynarstvo-11-mln-hrn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    «Кернел» збільшив обсяги експорту зерна вдвічі з початку року

    Державний оператор тилу відсторонив компанію “Твій Хліб” від постачання продуктів для ЗСУ

    АРМА планує скасувати аукціон з продажу мінеральних добрив – провели без належної конкуренції

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    БІЛЬШЕ НОВИН