Tempo950x100

Tempo300x100

Вітчизняний виробник вийде на ринок ЄС з органічною соняшниковою олією

Вітчизняний виробник вийде на ринок ЄС з органічною соняшниковою олією

Про це повідомив керівник відділу постачання сировини компанії Максим Турко, пише НВ.

“Поки вся вироблена нами органічна продукція йде на експорт”, – сказав він.

За його словами, на заводі Укролія Органік найближчим часом буде запущена лінія для фасування органічних масел, які будуть реалізовуватися в Україні.

У листопаді 2017 року Укролія запустила завод з виробництва органічних масел Укролія Органік в смт Диканька Полтавської обл. Інвестиції в нього склали близько 50 млн грн. Компанія планує переробляти на рік 18 тис. тонн соняшнику, 50 тис. тонн сої, виробляти 7 тис. тонн в рік органічного соняшникової олії, 6,7 тис. тонн органічного соєвого масла.

Укролія заснована в 2001 році. Займається виробництвом і реалізацією фасованого і наливної соняшникової олії, соняшникової макухи, лушпиння. Її виробничі комплекси розташовані в Диканьці та Зінькові Полтавської обл. Фасовану соняшникову олію реалізується під торговими марками Диканька, Диканський Хуторок, Маслинка, Garna, Olinalli.

За даними самої компанії, вона займає близько 15% українського ринку фасованої соняшникової олії. Експорт продукції здійснюється в 40 країн світу.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб, кінцевим бенефіціаром Укролії є Богдан Єсіпов, Вадим Швачка, Юрій Шевченко.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitchyznyanyj-vyrobnyk-vyjde-na-rynok-yes-z-orhanichnoyu-sonyashnykovoyu-oliyeyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати