Tempo950x100

Tempo300x100

Вітчизняний виробник ЗЗР представив нові високотехнологічні препарати

Вітчизняний виробник ЗЗР представив нові високотехнологічні препарати

Лідер українського ринку ЗЗР, Група компаній UKRAVIT, до нового аграрного сезону виводить на ринок 4 нові високотехнологічні препарати для комплексного захисту рослин. Про це Аgroreview.com розповів керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР ГК UKRAVIT Олександр Мигловець.

«UKRAVIT  постійно оновлює свій портфель продукції та пропонує своєчасні рішення. Представлені у лютому 2018 року нові гербіциди і фунгіциди направлені на захист рослин від найпоширеніших видів шкідників. Проведені дослідження науковцями компанії свідчать про відмінну якість продукції і її відповідність усім насущним потребам вітчизняних аграріїв у ЗЗР», – зазначає Олександр Мигловець.

За його словами, одна з новинок – це препарат системної дії  ІМІ-ВІТ®. Він використовується проти широкого спектру однорічних дводольних та злакових видів бур’янів у посівах сої та соняшнику та є стійким до групи імідазолінонів.

«Однією з його переваг є дія на бур’яни через листя та кореневу систему, можливість стримувати появу наступних сходів бур’янів. Також за наявності ґрунтової вологи, існує необхідність лише однієї обробки за вегетаційний період культури», – підкреслює Олександр Мигловець.

Ще одна новинка сезону – новітній гербіцид системної дії – Варяг®. Його призначення – це контроль однорічних злакових та дводольних бур’янів у посівах сільськогосподарських культур.

«Від інших препаратів його відрізняє покращений контроль важко знищувальних бур’янів. Також можна відмітити відсутність обмежень щодо застосування в сивозміні, широке технологічне «вікно застосування», повне розкладання в ґрунті та рослинах. Всі ці переваги препарату досягнуті завдяки високому рівню синергії двох діючих речовин», – зауважує Олександр Мигловець.

Покращеною формулою відзначається ще одна новинка – двоконтактний гербіцид контактно-системної дії для знищення однорічних та деяких багаторічних дводольних видів бур’янів у посівах сої – Флагман Екстра®.

«За рахунок додавання другої діючої речовини – ацифлуорфену, новинка є більш ефективною у порівнянні з однокомпонентним препаратом та забезпечує удосконалений контроль таких видів бур’янів: щириця (види), гірчак (види), паслін чорний, амброзія полинолиста та інші. Відсутність післядії на наступні культури в сивозміні та селективне відношення до культури роблять Флагман Екстра® оптимальним для використання у посівах сої», – пояснює фахівець.

Фунгіцидна лінійка UKRAVIT також  поповнилася препаратом Делавіт® – контактним препаратом профілактичної та лікувальної дії для захисту плодових та овочевих культур від комплексу хвороб.

«Гнучкість у строках застосування дає можливість використовувати Делавіт® на усіх фазах росту і розвитку культури. Також аграрій може бути впевненим у надзвичайно високій стійкості до змивання опадами та у подовженому періоді захисної дії, яка у 2-3 рази вища у порівняні з іншими продуктами», – розповідає Олександр Мигловець.

«Створення раціональних систем захисту рослин, які постійно вдосконалюються, є одним із пріоритетів  ГК UKRAVIT. Усі розроблені препарати для нового сезону гарантують аграріям високий рівень врожайності та прибутковості», – підсумовує Олександр Мигловець.

За додатковою інформацією про технологічні переваги використання препаратів звертайтесь до представників ГК UKRAVIT.

Телефон – 0800301401

Сайт – www.ukravit.ua

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitchyznyanyj-vyrobnyk-zzr-predstavyv-novi-vysokotehnolohichni-preparaty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати