Tempo950x100

Tempo300x100

Власник “Хортиці” заявляє про тиск на бізнес

Власник “Хортиці” заявляє про тиск на бізнес

Про це заявив власник алкогольного холдингу Global Spirits Євген Черняк на своїй сторінці в Facebook, пише Економічна правда.

“На всіх моїх заводах, складах і представництвах почалися … одночасні перевірки контролюючих органів. Блокують відвантаження, перевіряють документацію, тягнуть час. Такого у мене не було з часів Януковича”, — написав Черняк.

При цьому він зазначив, що перевіряючі “налаштовані в цілому добре”.

“Розуміємо, кажуть, що … підстав для перевірок немає, але ви якось кудись сходіть, самі знаєте куди і домовтеся, щоб зняли команду по перевіркам”, — процитував слова представників державних органів Черняк.

Бізнесмен заявив, що не збирається ні з ким “домовлятися”.

Замовником перевірок контролюючих органів Черняк назвав сина екс-заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського — Ігоря Гладковського, назвавши його за колишнім прізвищем Свинарчук.

Global Spirits – найбільший у Східній Європі міжнародний алкогольний холдинг.

До структури холдингу входять найбільші виробничі майданчики ЛГЗ “Хортиця” та “Одеський коньячний завод”, а також дистрибуційна компанія “УДК”.

До портфелю холдингу входять горілчані, коньячні та винні бренди.

Продукція Global Spirits експортується до понад 87 країн світу. Керує холдингом Євген Черняк. Центральний офіс розташований у Нью-Йорку (США).

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vlasnyk-hortyci-zayavlyaye-pro-tysk-na-biznes
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати