Tempo950x100

Tempo300x100

Власник “Нашої Ряби” відкриває бізнес в Білорусі і Казахстані

Власник “Нашої Ряби” відкриває бізнес в Білорусі і Казахстані

“Зараз на етапі підписання – договору на франчайзинг в Білорусі і Казахстані. Обговорюється відкриття близько 10 ресторанів в Казахстані і 20 в Білорусі. В разі успішного підписання договорів, відкриття відбуватимуться вже в цьому році”, – повідомив Олексій Попов.

За його словами, Казахстан і Білорусь стануть для компанії першим досвідом міжнародного управління та контролю. “Якщо все піде добре, не виключаємо можливості розвитку і на інших ринках”, – уточнив генеральний директор мережі “Крила”.

Він зазначив, що компанія провела експрес-аналіз найбільш привабливих регіонів для свого розвитку і планує там в перспективі відкриття ресторанів.

“Ми виявили, що найбільш привабливими для нас є країни Сходу, наприклад Іран, Ірак, Китай, весь східний регіон. Ми готуємося до цих процесів. Але і Європа є досить цікавим ринком для нас”, – зазначив Олексій Попов.

Довідка: Мережа “Крила” створена в 2011 році українським бізнесменом Юрієм Косюком, який є засновником і мажоритарним акціонером агрохолдингу “Миронівський хлібопродукт” (МХП).

У 2015 році компанія почала розвиток як франчайзингова мережа. Згідно з даними веб-сайту мережі “Крила” станом на 8 червня 2017 року до неї входить 42 закладів в різних містах України.

“Миронівський хлібопродукт” є найбільшим виробником курятини в Україні. Займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м’ясопереробки.

Чистий прибуток МХП в 2016 році склав $ 69 млн.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vlasnyk-nashoyi-ryaby-vidkryvaye-biznes-v-bilorusi-i-kazahstani
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати