Tempo950x100

Tempo300x100

Власник “Нашої Ряби” Юрій Косюк увійшов до рейтингу мільярдерів Forbes

Власник “Нашої Ряби” Юрій Косюк увійшов до рейтингу мільярдерів Forbes

Рейтинг оприлюднено на сайті видання.

Найвищу позицію рейтингу серед українців зайняв засновник СКМ Рінат Ахметов зі статком в $6 млрд. Цього року він зайняв 272 місце рейтингу проти торішнього 334-го.

Голова правління “Миронівського хлібопродукту” Юрій Косюк посів 1605 місце зі статком $1,4 млрд. Це місце він розділив з засновником інвестиційно-консалтингової компанії EastOne Віктором Пінчуком.

Також до рейтингу потрапили Геннадій Боголюбов, Ігор Коломойський і Вадим Новинський.

Раніше iAgro публікував тези Юрія Косюка про основні правила бізнесу, відносини з персоналом, владою і скандали, пов’язані з його широким способом життя на тлі рекордних сум дотацій, одержуваних МХП з держбюджету.

Довідка:

Юрій Косюк — український підприємець в аграрній галузі, мільярдер, входить в топ-5 найбагатших людей України за версією «Forbes».

Власник і голова ради директорів групи компаній «Миронівський хлібопродукт».

Група компаній «Миронівський хлібопродукт» об’єднує понад двадцять підприємств, які займаються рослинництвом, вирощуванням батьківського поголів’я і курчат-бройлерів, м’ясопереробки та іншою сільськогосподарською діяльністю. До МХП належать бренди «Наша Ряба», «Фуа Гра», «Сертифікований Ангус», «Дружба Народів», «Бащинський», «Легко!» і «Qualiko».

Джерело: agroinsider.com.ua

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vlasnyk-nashoyi-ryaby-yurij-kosyuk-uvijshov-do-rejtynhu-milyarderiv-forbes
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати