Tempo950x100

Tempo300x100

Волинська птахофабрика судиться з Держпродспоживслужбою

Волинська птахофабрика судиться з Держпродспоживслужбою

“Володимир-Волинська птахофабрика” подала позов до суду на Держпродспоживслужбу Волині. Про це йдеться в ухвалі Волинського окружного адміністративного суду, – інформує “Княжий Град“.

Зокрема, у ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” подали позов до суду “Про визнання протиправним та скасування припису №27 від 06.11.2019 року”.

До слова, за фактом забруднення земель через “криваві відходи” Володимир-Волинська прокуратура розпочала кримінальне провадження. До першочергових слідчих  дій були залучені фахівці Державної екологічної інспекції в області.

Раніше інформувалося про те, що внаслідок перевірки, проведеної за дорученням т. в. о. голови Волинської ОДА Олександр Киричука, контролери встановили, що птахофабрика порушує ЗУ “Про охорону атмосферного повітря”.

Волинський окружний адміністративний суд ухвалив прийняти позовну заяву та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” до Головного управління Держпродспоживслужби Волині.

Нагадаємо, волинські активісти зафільмували потік викидів рідких відходів червоного кольору на території Володимир-Волинського району. Вони дослідили, що нечистоти ведуть до відстійників ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика”.

У “Володимир-Волинській птахофабриці” спочатку мовчали, а потім визнали: викиди кривавих відходів червоного кольору сформувалися внаслідок діяльності компанії.

За фактом забруднення земель району Володимир-Волинська прокуратура розпочала кримінальне провадження. До першочергових слідчих дій залучені фахівці Державної екологічної інспекції в області. Якщо екологи встановлять факт забруднення навколишнього середовища, на “Володимир-Волинську птахофабрику” накладуть штрафні санкції.

Перегляди: 11
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/volynska-ptahofabryka-sudytsya-z-derzhprodspozhyvsluzhboyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати