Tempo950x100

Tempo300x100

Вперше за 10 років ринок пива показав зростання

Вперше за 10 років ринок пива показав зростання

Про це delo.ua розповів Євген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Україна, пише agravery.com.

«Правда, ростом це особливо не назвеш. Швидше, ринок залишився на рівні минулого року», — додав він.

З його слів, причиною, чому продажі пива  у 2017 році не впали, як це відбувалось у минулі роки, стала ціна продукції

«Думаю, основна причина в ціні. Завдяки розумній зростання акцизів, ціни на продукцію зросли в середньому на рівень інфляції. Тобто пиво зберегло свою відносну доступність для покупців. Це як раз і дозволило ринку не впасти», — пояснив Шевченко.

Нагадаємо, в цьому році уряд і Верховна Рада акцизи поки залишили без змін, і, на думку Шевченка, це було зважене рішення.

«Незважаючи на те, що ставка не була збільшена, податкові надходження в бюджет за перший квартал збільшилися на 11,2%. Ця цифра говорить про те, що для бюджету це рішення дуже правильне, і воно вже працює», — говорить гендиректор Carlsberg Україна.

Він також наголосив, що за очікуваннями Carlsberg Україна, ринок пива в цьому році почне рости — хоча б на кілька відсотків.

Довідка: 

Carlsberg Україна зареєстрована у вигляді публічного акціонерного товариства «Карлсберг Україна» у Запоріжжі. Компанія поєднує заводи в Запоріжжі, Києві й Львові.

У портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво й безалкогольні напої таких торговельних марок: «Славутич», «Львівське», Tuborg, «Балтика», Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, «Арсенал», «Хмільне», «Квас Тарас», Top Tea, Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vpershe-za-10-rokiv-rynok-pyva-pokazav-zrostannya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати