Tempo950x100

Tempo300x100

Вплив неконтрольованого ринку пестицидів на екосистему України

Вплив неконтрольованого ринку пестицидів на екосистему України

Круглий стіл ініційований громадською спілкою «Українська промислова асоціація захисту рослин». До участі в обговоренні запрошено представників ГО «Українська промислова асоціація захисту рослин», Міністерства екології,  ФАО (Food and Agricultural Organization), Держпродспоживслужби, ГО «Українська Бізнес Асоціація», ГО «Всеукраїнська екологічна ліга», «Українського клубу аграрного бізнесу», ГО «Фумігаційна Асоціація України», Всеукраїнської молодіжної організації «Студентська республіка», Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин  і Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва.  

В ході роботи учасники розглянуть питання регулювання ринку агрохімікатів в Україні та ЄС, доцільності оновлення законодавчої бази, ймовірних наслідків цих  змін для екосистеми нашої країни та їх впливу на здоров’я нації, а також розкриття промислового і наукового потенціалу України та запровадження інновацій на ринку ЗЗР.   

Довідка: Законопроект № 6606 передбачає внесення змін у правила ввезення до України пестицидів. Він скасує вимогу Закону України «Про пестициди і агрохімікати», відповідно до якої обов’язковою умовою завезення та застосування незареєстрованих в Україні пестицидів є документальне підтвердження їх державної реєстрації в країні, де вони виробляються.

Місце проведення: вул. Шовковична, 4, Комітет Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування  та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
Початок роботи: 12.00.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vplyv-nekontrolovanoho-rynku-pestycydiv-na-ekosystemu-ukrayiny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати