Tempo950x100

Tempo300x100

ВР дозволила “Укрспирту” виготовляти сировину для антисептиків

ВР дозволила “Укрспирту” виготовляти сировину для антисептиків

Ухвалений Верховною Радою законопроєкт №3275 дозволяє, серед іншого, ДП “Укрспирт” виготовляти дезінфікуючий засіб одразу на базі своїх заводів. Про це повідомила пресслужба Укрспирту.

“Верховна Рада проголосувала за законопроєкт №3275, який, серед іншого, дозволяє виготовляти дезінфікуючий засіб (сировину для антисептиків) на базі заводів ДП “Укрспирт”. Під ці потреби працюватимуть додаткові заводи підприємства”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив в. о. голови ДП “Укрспирт” Сергій Блескун, депутати проголосували за зміни у законодавство, які дозволяють закласти ціну на спирт без акцизу у виробництво дезінфікуючого засобу для антисептиків.

“До 30 квітня ДП “Укрспирт” виготовлятиме дезінфікуючий засіб відразу на базі своїх заводів. Процедура така: вітчизняні виробники надають нам тару, ми виробляємо спирт, проводимо його денатурацію та виготовляємо дезінфікуючий засіб (за затвердженою рецептурою). Увесь процес відбувається під наглядом працівників Державної податкової служби”, – повідомив Блескун.

Верховна Рада 30 березня ухвалила закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)”.

Документ, зокрема, передбачає тимчасове спрощення виробництва продукції, необхідної для протидії поширенню коронавірусу.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vr-dozvolyla-ukrspyrtu-vyhotovlyaty-syrovynu-dlya-antyseptykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати