Tempo950x100

Tempo300x100

ВР скасувала відшкодування ПДВ під час експорту олійних і технічних культур з 1 березня 2018 року

ВР скасувала відшкодування ПДВ під час експорту олійних і технічних культур з 1 березня 2018 року

Відповідна правка народного депутата Вадима Сидорчука (фракція “Народний фронт”) була підтримана парламентарями в ході голосування за внесення змін до Податкового кодексу в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Депутат Іван Мірошниченко під час голосування звертався до членів парламенту з проханням не приймати відповідне рішення.

“Два-три роки тому ми мали таку дискримінаційну норму під час експорту зернових. Якщо не буде повернення ПДВ під час експорту цих культур, то це призведе до падіння цін на внутрішньому ринку, агровиробники втратять 10-12 млрд грн у ціні”, – сказав він під час засідання Верховної Ради.

Парламент також не підтримав правки в частині скасування єдиного податку 4-ої групи для виробників продукції птахівництва.

Депутати комітету з питань аграрної політики та земельних відносин вимагають скасувати правку, що передбачає скасування ПДВ під час експорту олійних і технічних культур.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vr-skasuvala-vidshkoduvannya-pdv-pid-chas-eksportu-olijnyh-i-tehnichnyh-kultur-z-1-bereznya-2018-roku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати