Tempo950x100

Tempo300x100

Вибір якісної продукції з агроволокна

Вибір якісної продукції з агроволокна

Типи агроволокна

Агроткань – це матеріал, який застосовується в сільськогосподарській сфері, необхідний для вирощування культур.

Властивості виробу:

  • Легка вага;

  • Висока міцність;

  • Допомагає культур акумулювати тепло.

Матеріал екологічно чистий, що пояснює його популярність у приватних і державних господарствах. Поширення отримали біле і чорне агроволокно. Також, можливо придбати чорно-білий варіант виробу. Їх застосування актуально, якщо потрібно посадка полуниці. Надійністю відрізняються агроволокна від бренду Agreen, Growtex.

Перед тим як підійти до посадки, потрібно обробити ділянку землі, прибрати бур’яни, після чого стелиться матеріал на землю. Його фіксація здійснюється завдяки тому, що роблять невеликі заглиблення, куди укладають краю агроволокна, відбувається присипка його землею. У завершенні сіється культура. Спеціально для цього садівник (фермер) має зробити розріз, після чого сідає полуниця. Підбирати укривний матеріал слід по товщині, так як необхідно забезпечити захист рослин від шкідливих комах. Це дозволяє підвищити врожайність.

Використання чорного типу агроволокна дозволяє запобігти проростання бур’янів, поліпшити врожайність культур. Біле агроволокно використовується, якщо полуницю вирощують в несприятливих умовах, взимку. Забезпечується комфортна перезимівля рослин. На вартість даного виробу впливає товщина, ширина і довжина тканини.

Вибір якісної продукції

Як підвищити врожайність полуниці? Сприятливі умови для вирощування садових культур дозволяє придбання агроволокна. В Україні дану продукцію можна придбати за допомогою магазину «Крапелька». Кожен віртуальний відвідувач сайту може розраховувати на консультації щодо вибору бажаного агротовара.

На сайті представлені види агроволокна (чорне, біле, а також чорно-біле) різної щільності. Ціна даної продукції є прийнятною. У доповненні до цього можна вибирати зручний спосіб оплати. Кожному клієнту магазину Крапелька забезпечуються швидка доставка в найкоротші строки.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vybir-yakisnoyi-produkciyi-z-ahrovolokna
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати