Tempo950x100

Tempo300x100

Вино з часнику, гарбуза або помідорів: топ-5 незвичайних напоїв

Вино з часнику, гарбуза або помідорів: топ-5 незвичайних напоїв

Про це пише УНН.

Вино з авокадо

Вино з авокадо виробляє виноробня Шнеблі (Schnebly Winery). Вона розташована в Південній Флориді, і є однією з небагатьох виноробень США, які не використовують для виробництва вина виноград. Замість ягоди використовуються кокоси, авокадо, лічі.

“Вино з авокадо – це звеселяючий напій, який має освіжаючий смак з акцентом на цедру лимона і аромат, який нагадає вам веселий сонячний день Флорида-Кіс”, – говорять творці напою.

Вино з гарбуза


Вино з гарбуза виробляє виноробня під назвою “California Fruit Wine Co”. Вона розташована в місті Сан Дієго, Каліфорнія. Спочатку винороби розробили рецепт алкогольного сиропу з гарбуза. Він мав 0,5-2,2% оборотів. Збільшивши міцність напою до 14% оборотів, винороби дали йому визначення “вино”.

“Це – напівсолодке вино з ароматом осені”, – говорять творці напою.

Вино з часнику


Виробництвом вина з часнику займається винний завод “Rapazzini Winnery”, який розташований в місті Гілрой, штат Каліфорнія, США. Свій відгук про напій залишив відомий британський винний експерт і дегустатор Оз Кларк, назвавши часникове вино “нечестивим союзом смаків”. Так чи інакше, але напій користується популярністю у покупців уже кілька років.

Вино з соку клена


Вино з соку клена – це десертне вино, яке виробляють сьогодні як в Америці, так в Новій Шотландії. Воно має близько 12% оборотів.

Творці напою кажуть, що таке вино поєднуэться з латте або капучино, як, наприклад, коньяк з кавою.

Вино з помідорів


Вино з помідорів виробляють в Квебеку (Канада). Напій називається “Omerto”, має блідо-золотий колір і, за словами його творців, вважається аперитивом.

Крім канадців, вино з помідорів виробляють також американці – у Флориді. Виробництвом займається виноробня під назвою “Florida Orange Groves”, яка, крім помідорів, додає в вино гострий перець.

Нагадаємо, вітчизняні виробники алкоголю також виробляють незвичайні спиртні напої.

Так, в Україні є чорна горілка, небесно-блакитний винний напій, зелена слабоалкоголка і світло-рожеве вино.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyno-z-chasnyku-harbuza-abo-pomidoriv-top-5-nezvychajnyh-napoyiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати