Tempo950x100

Tempo300x100

Виробник “Нашої Ряби” випустив нову торговельну марку

Виробник “Нашої Ряби” випустив нову торговельну марку

Як стало відомо Delo.UA, нова торгова марка орієнтована на низький ціновий сегмент.

“Нова ТМ “Вінницькі курчата” випускається в пілотному режимі. Це продукт відноситься до низького цінового сегменту і ми поки дивимося, як на нього відреагує покупець. Переважно, реалізація ТМ відбувається у Вінницькій області”,— каже Іван Філіппов, керівник напрямку “Управління торговими марками” холдингу МХП. Філіппов додає, що дистриб’ютори можуть самостійно поширювати товар і по інших регіонах, в тому числі і в Києві.

При цьому в компанії не уточнили, чи стане продукція під новим ТМ постійній у портфелі компанії. “Пілот триває майже три місяці і про його результати говорити рано. У нас поки немає планів щодо маркетингової активності цього бренду”,— додає Іван Філіппов.

Відзначимо, що дана продукція виробляється на “Вінницькій птахофабриці” холдингу МХП, яка знаходиться в Ладижині Вінницької області. В місяць виробляється близько 250 тонн продукції під ТМ.

Нагадаємо, МХП в 2017 році розпочав будівництво другої лінії Вінницької птахофабрики (Ладижин, Вінницька область). До 2020 року планується наростити виробництво до рекордних 730 тис. тонн.

“Миронівський хлібопродукт” є найбільшим виробником курятини в Україні. Займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м’ясопереробки. Продукція  реалізується під торговими марками “Наша Ряба”, “Легко”, “Бащинський” і Qualiko.

За оцінками компанії, МХП займає 55% вітчизняного ринку курятини. Засновником і мажоритарним акціонером компанії є український бізнесмен Юрій Косюк.

За підсумками 2017 року чистий прибуток МХП виріс в 3,3 рази — до $230 млн порівняно з 2016 роком. Його виручка за минулий рік збільшилася на 13,4% — до $1,288 млрд.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnyk-nashoyi-ryaby-vypustyv-novu-torhovelnu-marku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати