Tempo950x100

Tempo300x100

Виробник продуктів харчування «Чумак» змінює власника

Виробник продуктів харчування «Чумак» змінює власника

Про це повідомив гендиректор “Дельта Вілмар” Юрій Голянич в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна“.

“Чумак” – один із найбільших виробників продуктів харчування в Україні. “Дельта Вілмар” купує цю компанію повністю “, – повідомив Голянич.

Зазначається, що деталі угоди будуть відомі на початку наступного тижня.

Згідно з інформацією на сайті Антимонопольного комітету, регулятор погодив покупку компанією Flottotrade Limited компанії Crestone Investments Limited (обидві – Кіпр).

Компанія Crestone Investments володіє ТОВ “Дочірня компанія” Чумак “, кінцевим бенефіціаром вказано глава Dragon Capital Томаш Фіала.

За даними кіпрського реєстру, одним із директорів компанії Flottotrade Limited є російський бізнесмен Іван Сідорок. За інформацією на його сайті, він є співзасновником спільного підприємства Wilmar Nizhny Delta з азіатським агропромисловим холдингом Wilmar International Ltd.

“Чумак” є найбільшим виробником продуктів харчування: консервованих овочів, соусів, кетчупів, макаронів, майонезів, десертів. Також випускає продукцію для торгових мереж і HoReCa під ВТМ.

Згідно з фінансовим звітом компанії, її виручка в 2018 році становила майже 1,5 млрд грн (+ 24%), чистий дохід зріс у 3,5 рази, до 100,4 млн грн.

ТОВ “Дельта Вілмар СНД” створено в 2004 році. Спеціалізується на виробництві масложирової продукції та інгредієнтів для хлібобулочних, кондитерських виробів і молочних продуктів. До структури компанії входить два заводи – один із переробки тропічних олій, інший – по переробці олійних культур, а також комплекс із перевалки рослинних олій в порту “Південний”.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnyk-produktiv-harchuvannya-chumak-zminyuye-vlasnyka
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати