Tempo950x100

Tempo300x100

Виробника курятини перевірять у зв’язку з самовільним вивезенням відходів

Виробника курятини перевірять у зв’язку з самовільним вивезенням відходів

“Це звалище, яке господарство організувало самовільно і це грубе порушення законодавства. Поки в управління Держпродспоживслужби в Київській області надійшло звернення громадянина, на підставі якого служба має намір вийти на позапланову перевірку. Зараз проводяться певні процедури, які пов’язані з отриманням погодження Державної регуляторної служби на таку позапланову перевірку”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” у прес-службі Держпродспоживслужби.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про виникнення скотомогильника на полі біля села Гаврилівка (Київської обл.).

У коментарі програмі ТСН на телеканалі “1+1” директор компанії “Комплексу “Агромарс” Олексій Марченко повідомив, що місяць тому було відключення електроенергії, в результаті чого стався падіж 64 тис. голів птиці.

У компанії пообіцяли прибрати вивезені відходи в найближчий тиждень.

“Комплекс Агромарс” – вертикально інтегрований холдинг із замкнутим циклом виробництва, що дозволяє контролювати всі етапи бізнесу від вирощування зернових культур, виробництва комбікормів, вирощування племінної і бройлерної птиці до переробки м’яса і його реалізації через власну франчайзингову мережу.

Головне виробництво знаходиться в Гаврилівці (Вишгородський р-н Київської обл.)

Структура ТОВ “Комплекс Агромарс” також включає: Броварський і Кагарлицький філії, “Бориспільський експериментальний комбікормовий завод”, “Київський комбікормовий завод”, “Кагарлицький елеватор” і “Курганський бройлер”.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnyka-kuryatyny-pereviryat-u-zvyazku-z-samovilnym-vyvezennyam-vidhodiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати