Tempo950x100

Tempo300x100

Виробникам овочів, фруктів, ягід, горіхів, меду пропонують гранти

Виробникам овочів, фруктів, ягід, горіхів, меду пропонують гранти

Розмір грантової підтримки – від 5 до 10 тис. канадських доларів на один проект. Програма діятиме у Херсонській, Одеській, Миколаївській та Запорізькій областях, пише AgroTimes.

«Малі інноваційні гранти» надаватимуть виробникам, які зможуть продемонструвати нові й інноваційні підходи для доступу до нових ринків, ухвалення нових стратегій пошуку/закупівель, підвищення продуктивності обробки та/або післязбиральної доробки, поліпшення логістики, прийняття ефективних комунікаційних/управлінських і/або інформаційних технологій ланцюжка поставок.

Гранти мають сприяти розвитку жіночого підприємництва у сільській місцевості та покращенню умов праці в плодоовочевому секторі. 

Тому гранти можуть отримати жінки – власниці агробізнесу або ті, що представляють бізнес-групу чи кооператив, сімейні підприємства. Чоловіки – власники агробізнесу теж можуть стати грантоотримувачами, якщо вони тісно співпрацюють переважно з жінками-виробниками у сільській місцевості.

Обов’язковою умовою є офіційно зареєстрований бізнес.

Грант можна отримати на створення умов для доступу на нові ринки (наприклад, експорт, нішеві ринки, канали збуту, сертифікація та інше); на підвищення доданої вартості; на підвищення врожайності, продуктивності праці/або на розширення виробничих потужностей; на вдосконалення ринкових інформаційних систем, технологій та/або комунікацій.

Термін подачі заявок на отримання гранту – з 1 по 15 листопада 2018 року.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnykam-ovochiv-fruktiv-yahid-horihiv-medu-proponuyut-hranty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати