Виробникам свинини пропонують спільно встановлювати ціни на продукцію

Виробникам свинини пропонують спільно встановлювати ціни на продукцію

Асоціація “М’ясної Галузі” (АМГ) пропонує українським виробникам свинини підписати Меморандум про партнерство та ціноутворення. Це означає, що підприємства, які підписали меморандум будуть узгоджувати цінову політику, щоб не допустити різких коливань закупівельних цін на свинину.

“Завдяки підписанню Меморандуму стане можливим не допустити цінові коливання при збуті живих свиней на переробні підприємства більші за 2 грн/кг на тиждень. Передбачається, що ця мета досягатиметься через взаємодію підписантів шляхом: регулярного обміну інформацією; спільного проведення професійних заходів за участі представників державних органів; вироблення спільних рекомендацій для захисту та розвитку м’ясної галузі та галузі свинарства”, – зазначає голова АМГ Микола Бабенко.

У Асоціації “М’ясної Галузі” вважають, що такі дії допоможуть об’єднати виробників галузі, створити чесні умови конкуренції на ринку та зробити ціни на свинину в Україні більш доступними.

АМГ вже запропонувала підписати Меморандум про партнерство та ціноутворення Асоціації “Свинарі України” та окремим підприємствам, що займаються виробництвом свинини.

Джерело: Meat-Inform

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnykam-svynyny-proponuyut-spilno-vstanovlyuvaty-ciny-na-produkciyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати