Tempo950x100

Tempo300x100

Виробники добрив та низка російських елеваторів внесені до списку санкцій України

Виробники добрив та низка російських елеваторів внесені до списку санкцій України

Один з найбільших у світі виробників фосфоровмісних добрив ПАТ “Фосагро” (Москва) і пов’язане з ним ТОВ “Фосагро-Україна” (Київ) внесені до оновлених списків підприємств, що потрапили під персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) України, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з оприлюдненими на сайті президента України списками, для обох вводиться обмеження торгових операцій та блокування активів терміном на три роки.

До списку санкцій також потрапили АТ “Мінерально-хімічна компанія “Єврохім” (Москва), ДП “Агроцентр ЄвроХім-Україна” і ТОВ “Агроцентр Україна” (обидва – Київ) – терміном на три роки.

Крім того, обмеження торгових операцій і блокування активів терміном на три роки вводиться для десяти російських елеваторів “Степнянський”, “Малоросійський”, “Криловський”, “Еянський”, “Рівненський”, “Ладошкі”, “Белогінський”, “Альбашський”, “Уманський”, “Величковський”, а також для ЗАТ “Хомяковський холодокомбінат” і ТОВ “Акваніка”.

Оновлені списки осіб, які потрапили під персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції), опубліковано 24 травня на сайті президента України.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnyky-dobryv-ta-nyzka-rosijskyh-elevatoriv-vneseni-do-spysku-sankcij-ukrayiny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати