Tempo950x100

Tempo300x100

Виробники грибів очікують зростання попиту на печерицю

Виробники грибів очікують зростання попиту на печерицю

Цього року гаряча пора очікується 19 лютого – це початок поста та 8 березня – Міжнародний жіночий день. Наразі триває сезон активних завантажень камер на українських підприємствах, пише landlord.ua.

Згідно повідомленню, чотири найбільших підприємства компостного виробництва працюють з повним завантаженням своїх графіків.

«На ГК «Верес» кінець січня-початок лютого графік переповнений на стільки, що дрібним клієнтам, які не подали заявки вчасно, підприємство вимушено відмовляти. Разом з тим, на великому господарстві в Київській області повідомили, що компост їм відвантажили за графіком без будь-яких затримок», — кажуть там.

За словами директора підприємства «Світ Соломи», сьогодні нові закази приймають тільки на другу половину березня.

«Дзвінків до нас дуже багато — а завантажені повністю. Максимум що можу — на другу половину березня поставити. І то не на всі дати », — каже Роман Столпер.

Аналогічна ситуація на «ГРІКАР-А.П.С.» — обсяг заявок перевищує можливості виробництва по відвантаженнях.

«Повністю завантажені. Просять — і нікуди поставити. Березень однозначно зайнятий повністю», — розповідає директор виробництва.

Вільні числа є з квітня, проте Лілія Даштоян каже, що графіки постійних клієнтів на цей місяць ще не складали і, цілком ймовірно, на квітень поставити когось додатково також не вдасться.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnyky-hrybiv-ochikuyut-zrostannya-popytu-na-pecherycyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати