Виробники яловичини вважають загрозою популяризацію веганства

Виробники яловичини вважають загрозою популяризацію веганства

Наприкінці травня в Бразилії відбудеться з’їзд Міжнародного альянсу виробників яловичини (IBA). Головною темою зустрічі стане подальша популяризація м’яса ВРХ в світі, пише Meat-Inform.

Джесс Кернс, менеджер компанії Coalbrook Farm, що відправляються в Бразилію у складі делегації від Нової Зеландії, вважає, що сегмент альтернативних веганських та вегетаріанських продуктів є реальною загрозою для м’ясної промисловості. Експерт зауважує, що виробники такої їжі досить активно популяризують її і наводить приклад міжнародної мережі ресторанів швидкого харчування Carl Jnr, що інвестувала 5 млн. доларів у 30-секундну телевізійну рекламаeдля свого веганського бургера.

Джесс Кернс вважає, що виробники яловичини мають інтенсивно досліджувати вподобання споживачів і також більше інвестувати в рекламу.

“Часто зміна вимог споживачів є однією з проблем, під які промисловість повинна швидко переорієнтуватися, щоб утримати свою частку на ринку. Сьогодні люди хочуть знати, як виробляється їхня їжа, і вони зацікавлені в таких питаннях, як добробут тварин, екологічна стійкість і генетично модифіковані організми”, – пояснює Джес Кернс.

Членами Міжнародного альянсу виробників яловичини є Австралія, Бразилія, Канада, Мексика, Нова Зеландія, США і Парагвай. Ці країни виробляють 46% світової яловичини та експортують 63%.

 

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vyrobnyky-yalovychyny-vvazhayut-zahrozoyu-populyaryzaciyu-vehanstva
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати