Виставка «Агропром-2020» збирає кращих представників аграрного бізнесу

Виставка «Агропром-2020» збирає кращих представників аграрного бізнесу

Виставка, як і аграрна галузь вцілому, набирає обертів. Не дарма виставка буде проходити в ювілейний 20-й рік  на базі ВК «Київекспоплаза».

Програма виставки буде ще більш насиченою і цікавою: крім ділових заходів організатори пропонують ряд розважальних подій, серед них: змагання тягачів, карнавал і парад техніки, тест-драйв машин. Організатори виставки відвідають кожне фермерське господарство, щоб запросити взяти участь у національній події.

Серед загальної програми «Агропром-2020» вас чекають вітчизняні та міжнародні торговельні марки аграрного ринку, цікаві ділові знайомства, науково-практичні заходи та багато цікавого. Ця виставка може стати стартовим майданчиком для вирішення і реалізації завдань вашого бізнесу. Не дарма тут збираються ті експоненти, які йдуть в ногу з часом і впроваджують новітні технології в своє виробництво.

Організатори зробили все можливе для того, щоб на базі виставки фермери могли завести бізнес-контакти, обмінювалися інформацією і укладали вигідні контракти. Тому вибрали саме ВК «Київекспоплаза», який обладнаний у відповідності з міжнародними стандартами сучасними інженерними системами, має достатню площу, і завжди є епіцентром подій в різних областях.
 

Для отримання додаткової інформації звертайтесь:+38(067) [email protected]

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vystavka-ahroprom-2020-zbyraye-krashchyh-predstavnykiv-ahrarnoho-biznesu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати