Tempo950x100

Tempo300x100

Як ЦРУ викрало рецепт кабачкової ікри

Як ЦРУ викрало рецепт кабачкової ікри

На нього звернув увагу херсонський журналіст Сергій Нікітенко, вивчаючи архівні матеріали, що стосуються цього міста, передає Depo.

У звіті американського шпигуна, який датовано 1953 роком, викладено відомості про консервний завод імені Сталіна у Херсоні. Такі підприємства під час “холодної війни” вважалися стратегічними – СРСР та західні країни активно опановували виробництво різних видів консервів на випадок збройного конфлікту.

“Родзинкою” документу є описаний шпигуном спосіб приготування кабачкової ікри (при цьому російську назву консерви передано транслітом – Kabachkovaya ikra). Американець розповідає про кілька різних машин та конвеєрів, які застосовуються для цього.

[[{“fid”:”285444″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-cru-vykralo-recept-kabachkovoyi-ikry
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати