Як ЦРУ викрало рецепт кабачкової ікри

Як ЦРУ викрало рецепт кабачкової ікри

На нього звернув увагу херсонський журналіст Сергій Нікітенко, вивчаючи архівні матеріали, що стосуються цього міста, передає Depo.

У звіті американського шпигуна, який датовано 1953 роком, викладено відомості про консервний завод імені Сталіна у Херсоні. Такі підприємства під час “холодної війни” вважалися стратегічними – СРСР та західні країни активно опановували виробництво різних видів консервів на випадок збройного конфлікту.

“Родзинкою” документу є описаний шпигуном спосіб приготування кабачкової ікри (при цьому російську назву консерви передано транслітом – Kabachkovaya ikra). Американець розповідає про кілька різних машин та конвеєрів, які застосовуються для цього.

[[{“fid”:”285444″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-cru-vykralo-recept-kabachkovoyi-ikry
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати