Tempo950x100

Tempo300x100

Як фермерам захистити врожай квасолі

Як фермерам захистити врожай квасолі

Захистити цю нішеву бобову культуру від початку вегетації до збирання  одразу в трьох напрямках  – від шкідників, хвороб та бур’янів, а значить і підвищити в декілька разів врожаї, в Україні поки що до снаги лише лідерові вітчизняного ринку в сфері виробництва засобів захисту рослин та мікродобрив Групі Компаній «UKRAVIT». Вона єдина взялась за це комплексно: експерти взяли до уваги масу факторів,  грунтово-кліматичні умови різних областей та специфіку шкідливих організмів (шкідники, хвороби, бур’яни).  

Як повідомив УАК  експерт UKRAVIT Сергій Сальніков, розробляється комплексний підхід до вирощування квасолі, що складатиметься з протруйників,  досходових та післясходових гербіцидів,  інсектицидів, фунгіцидів та мікродобрив. Систему  вже випробували аграрії низки областей, зокрема Київської, Житомирської, Кіровоградської тощо. Наразі препарати знаходяться на стадії реєстрації.

«В Україні, на жаль, досі не має жодного зареєстрованого дієвого препарату для захисту квасолі, яка стає дуже затребуваним  продуктом у світі. Тому  UKRAVIT планує  стати першою українською компанією, яка запропонує вітчизняним (і не тільки) аграріям комплексний підхід для вирощування цієї культури», – вважає Сергій Сальніков.

Крім того, засоби захисту квасолі від UKRAVIT є не лише кращими, а й значно дешевшими за зарубіжні аналоги.

Довідка: UKRAVIT – один із лідерів ринку засобів захисту рослин. Виробляє та продає пестициди, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:
ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-fermeram-zahystyty-vrozhaj-kvasoli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати