Tempo950x100

Tempo300x100

Як купити насіння, добрива, ЗЗР за цінами агрохолдингу та отримати гарантований збут для врожаю? Інструкція для аграрія

Як купити насіння, добрива, ЗЗР за цінами агрохолдингу та отримати гарантований збут для врожаю? Інструкція для аграрія

Де малому та середньому виробнику отримати додаткове фінансування на розвиток свого бізнесу та, при цьому, гарантований збут врожаю? Як і скільки можна зекономити при купівлі насіння, добрив, ЗЗР, ПММ, техніки та запчастин? Чи реально збільшити врожайність за рахунок своєчасного фінансування, інвестицій в техніку, забезпечення якісними ресурсами та використанням технологій компаній-лідерів аграрного сектору? І яка справедлива оцінка прав оренди землі? Кернел у рамках VIP-клубу Open Agribusiness підготував детальну інструкцію для українських агровиробників.

За оцінками Світового банку, велика кількість українських підприємств знаходиться на рівні технічного розвитку ЄС двадцять років тому – дрібному та середньому бізнесам банально не вистачає коштів на впровадження новітніх технологій. Середньостатистичний аграрій впродовж цілого року має справу із пошуком джерел фінансування. Спочатку придбання насіння, добрив, палива, засобів захисту до посівної, потім – розрахунок за позику із банком, що передбачає пошук та налагодження зв’язків із покупцем, який запропонує гідну ціну за врожай та своєчасну оплату. Вирішити питання залучення обігового капіталу та збільшення результативності українського агросектору можливо виключно в партнерстві з найбільшими гравцями ринку. І тут крок назустріч фермерам та агровиробникам зробив найбільший виробник та експортер сільгосппродукції – компанія Кернел. Незважаючи на рекордний експорт зернових у 6,1 млн тонн за результатами 2018-2019 МР, Кернел має амбітні плани на найближче майбутнє.

«Наша стратегічна мета у 2020 році – збільшити обсяг експорту зернових до 8 млн тонн за рахунок запуску нового терміналу в порту Чорноморськ. Агробізнес – локомотив економіки України, а виручка, отримана завдяки експортним операціям, формує валютні надходження до бюджету країни, впливає на ВВП та є одним із факторів забезпечення благополуччя українців», – наголошує Євген Осипов, генеральний директор Кернел.

Переслідує компанія і більш глобальну мету – нарощення виробництва загального обсягу сільгосппродукції до 100 млн тонн та закріплення за Україною статусу ключового гравця на світовому аграрному ринку. Для цього рік тому Кернел відкрився для агровиробників,  запропонувавши їм доєднатися до онлайн-платформи ефективного нетворкінгу та продуктивного обміну досвідом у рамках програми Open Agribusiness. Нині в рамках цієї ж програми презентував партнерам унікальний VIP-клуб та економічно обґрунтовані переваги від членства у ньому. Основа такого взаємовигідного партнерства – ріст врожайності та дохідності дрібних й середніх агровиробників, що сприятиме росту експортних можливостей компанії і розвитку українського АПК.

Які переваги для учасників VIP-клуб пропонує Кернел?

По-перше, додаткове фінансування, яке можна направити на розвиток свого бізнесу. По-друге, можливість економії до $60/га при купівлі насіння, добрив, ЗЗР, ПММ, техніки та запчастин за цінами Кернел. Третьою ключовою перевагою є ріст врожайності мінімум на 10% або $100/га за рахунок своєчасного фінансування, інвестицій в техніку, забезпечення якісними ресурсами, використання технологій та досвіду компанії. Останнє передбачає доступ до системи CROPIO для контролю стану полів в режимі реального часу, а також можливість використання RTK-станцій для точного управління технікою в полях і повноцінна консалтингова підтримка в питаннях точного землеробства. При цьому Кернел гарантує викуп не менше 80% майбутнього врожаю агропідприємства.

[[{“fid”:”662729″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“style”:”width: 545px;”,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]
Як це працює?

Кернел купує 10% частки агропідприємства, стаючи портфельним інвестором компанії. Це виключно для того, щоб переконатися, що фінансування буде направлено на розвиток та виробництво. Натомість, учасник в будь-який момент може повернути цю частку зворотно викупивши її в Кернел. Відповідна умова фіксується одразу при підписанні Корпоративного договору. При розрахунку вартості частки компанія керується справедливою оцінкою прав оренди землі у $1 500/га, в залежності від термінів дії договорів підприємства.

Така практика розвитку малого та середнього бізнесу багато років успішно працює у Європі та розвинених країнах світу і властива для ІТ-сектору. Невеликий стартап завжди живе у надії знайти фінансування в обличчі когось великого і потужного, адже шанси у цьому випадку втриматися «на ногах» збільшується в геометричній прогресії. А ті, хто не дочекався, рано чи пізно здаються. Для українського ринку, особливо для АПК сектору, це унікальний проект, аналогів якому немає.

Хто може стати учасником VIP-клубу Open Agribusiness?

Фермер чи підприємство, що має офіційно зареєстрований земельний банк від 1 500 га, веде свою діяльність на території однієї з 18-ти областей країни, в роботі опирається на план розвитку підприємства на 3-5 років та амбіції бути кращим в регіоні за показниками врожайності та прибутковості.

Усі працівники підприємства, яке хоче приєднатися до VIP-клубу, повинні бути офіційно працевлаштованими, відповідно, за них роботодавець сплачуватиме податки. Натомість Кернел гарантує абсолютно прозорі ділові відносини та ефективний захист від рейдерства, як повноправному партнеру одного з найбільших агрохолдингів.

[[{“fid”:”662730″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]
Для ознайомлення з умовами членства у VIP-клубі Open Agribusiness та деталями проекту переходьте за посиланням.

VIP-клуб для партнерів Кернел у рамках програми Open Agribusiness – це виняткова можливість дрібним та середнім агровиробникам прокачати свою дохідність та прибутковість, інвестувати в розвиток бізнесу та зробити особистий внесок у зміцнення економіки країни.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-kupyty-nasinnya-dobryva-zzr-za-cinamy-ahroholdynhu-ta-otrymaty-harantovanyj-zbut-dlya-vrozhayu-instrukciya-dlya-ahrariya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати