Tempo950x100

Tempo300x100

Як отримати силос та сінаж високої якості

Як отримати силос та сінаж високої якості

Потреба проведення даного заходу спричинена тим, що існуючий об’єм інформації не в повні мірі дозволяє отримати силос та сінаж високої якості в більшості господарств. Саме тому, організатори заявили про орієнтації не на теоретичні знання, а на практичні та їх достовірність.

Як сказав під час вступного слова ініціатор проведення цього заходу керівник проекту в ТОВ «ТЕКРО» Валерій Алексєєв: «В Україні є багато хороших технологій, які не працюють і часто проблема не в технологіях, просто ми не звертаємо увагу на якісь дрібниці. Ми потребуємо достовірних даних, які підтверджені реальними результатами. Людей, які досягають кращих результатів, ми будемо залучати ділитися практичним досвідом і запрошувати в якості спікерів  для обговорень під час круглих столів».

Судячи з відгуків учасників, організаторам вдалося досягти своїх цілей і Саміт «СИЛОС.UA 2019» дійсно мав практичну цінність. В якості спікерів виступили:
Отченашко Володимир Віталійович,  д-р с.-г. наук, професор кафедри годівлі тварин та технологій кормів ім. П.Д. Пшеничного, НУБіП
Д-р Андреас Міллімонка, доцент Університету Гумбольдта (Берлін), технічний директор ADDCON).
Наталя Сергєєва, продукт-менеджер “CLAAS UKRAINE LLC”
Андрій Білоус, фахівець з годівлі Департаменту зернових культур ТОВ «КВС-УКРАЇНА»
Сергій Красновський, начальник відділу розвитку продуктів та агросервісу Департаменту кукурудзи та соняшнику, ТОВ «КВС-УКРАЇНА».
Валерій Алєксєєв, керівник проекту ТОВ «ТЕКРО», технічний консультант ADDCON.

Спікери ділилися успішним досвідом і розповідали про помилки, які зустрічаються найбільш частіше. У кулуарах велися активні дебати та обговорення. Учасникам дуже сподобався майстер клас з органолептичної оцінки від Андреаса Міллімонки. Андреас зробив оцінку зразків всіх учасників і надавав свої рекомендації. За результати оцінки під час майстер-класу організатори нагородили учасників за кращі зразки силосу та сінажу.

Кращим злаковим сінажем визнано –  ФГ Маїс. Нагороду за кращий люцерновий сінаж отримала компанія ТОВ «Дзензелівське». ТОВ «Нива 2008» нагородили кращим кукурудзяним силосом.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-otrymaty-sylos-ta-sinazh-vysokoyi-yakosti
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати