Tempo950x100

Tempo300x100

Як українці ставляться до ринку землі

Як українці ставляться до ринку землі

Упродовж останнього тижня інформаційний портал AgroReview провів опитування, як громадяни України ставляться до зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення. Читачам було запропоновано обрати один з трьох варіантів, який найбільше висвітлює їхню точку зору на можливе відкриття ринку землі. А саме, ринок землі є:

 

  • Можливістю продати землю за ринковою ціною.
  • Нахабним грабунком населення великими холдингами.
  • Нормальною світовою практикою, яка потребує чітких правил. 

 

Думки наших читачів розділилися так: можливістю відкриття чесного земельного ринку вважають такі зміни 7% респондентів, 38 осіб. За обман і грабунок, який здійснюватиметься холдингами проти фермерів, віддало свій голос 65% опитуваних, 365 голосів. До спокійної позиції нормальної світової практики, що лише потребує чітких правил, схиляється 28%, 159 читачів AgroReview. Загальна кількість голосів становила 562 особи.

[[{“fid”:”201781″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Дар’я Анастасьєва

Ексклюзивно для AgroReview

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-ukrayinci-stavlyatsya-do-rynku-zemli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати