Tempo950x100

Tempo300x100

Як в Україні організували прибуткове виробництво корисних цукерок

Як в Україні організували прибуткове виробництво корисних цукерок

Для того щоб запустити таке виробництво, не потрібно якогось дорогого обладнання, а вести бізнес може одна людина, пише expres.ua.

“Для виробництва корисних цукерок досить мати кухонну плиту та деко, щоб підсушити горіхи, гарячу воду, щоб розмочити сухофрукти, м’ясорубку, щоб усе перемолоти до потрібної консистенції, і, звісно, холодильних для зберігання готових виробів, – розповідає 27-річна Вікторія Ямчук. – Я два роки вела цей бізнес самотужки, і він був моїм основним джерелом доходу, сама доправляла солодощі замовникам, але тепер роботи так багато, що час наймати помічників”.

Жінка робить солодощі із найрізноманітніших сухофруктів та горіхів, а прикрашає кунжутом або кокосовою стружкою, інколи додає до цукерок лимонний сік.

Усі рецепти солодощів Вікторії – авторські. І красиві обгортки та упаковки для своєї продукції дівчина виготовляє власноруч. А сам бізнес розпочала з того, що приходила до потенційних клієнтів зі зразками своїх цукерок, аби прорекламувати себе.

“Я обирала ті заклади, які мені були до душі й де б хотіла бачити свої цукерки в меню. Підходила до адміністраторів і рекламувала товар. Мовляв, це ексклюзивні солодощі, з якісних натуральних складників. І питала, чи не хотіли б вони пропонувати їх своїм клієнтам разом з кавою? Я розповідала про свої цукерки щиро та емоційно, бо вірила в те, що кажу. І це спрацювало!” – згадує Вікторія.

Одна корисна цукерка коштує сім гривень, її собівартість – дві гривні, а з упаковкою – три.

“Звісно, я не реалізую їх поштучно. Є коробочки по 10, 12 і 25 цукерок. Найкраще, коли роблять корпоративні замовлення або беруть на весілля, – каже Вікторія. – З однієї великої коробочки виходить 100 гривень чистого прибутку. А із замовлення на 1000 штук – 4000 гривень. Це не беручи до уваги регулярних поставок у кав’ярні. Найбільший попит на цукерки – на свята, особливо зимові, тоді доводиться працювати аж до вечора 31 грудня, аби встигнути виконати всі замовлення та доставити клієнтам”.

У наш час, коли здорове харчування стало модним, навіть солодощі навчилися робити корисними і безпечними для фігури. Для того щоб запустити таке виробництво, не потрібно якогось дорогого обладнання, а вести бізнес може одна людина. “Для виробництва корисних цукерок досить мати кухонну плиту та деко, щоб підсушити горіхи, гарячу воду, щоб розмочити сухофрукти, м’ясорубку, щоб усе перемолоти до потрібної консистенції, і, звісно, холодильних для зберігання готових виробів, – розповідає 27-річна Вікторія Ямчук. – Я два роки вела цей бізнес самотужки, і він був моїм основним джерелом доходу, сама доправляла солодощі замовникам, але тепер роботи так багато, що час наймати помічників”. Жінка робить солодощі із найрізноманітніших сухофруктів та горіхів, а прикрашає кунжутом або кокосовою стужкою, інколи додає до цукерок лимонний сік. Усі рецепти солодощів Вікторії – авторські. І красиві обгортки та упаковки для своєї продукції дівчина виготовляє власноруч. А сам бізнес розпочала з того, що приходила до потенційних клієнтів зі зразками своїх цукерок, аби прорекламувати себе. “Я обирала ті заклади, які мені були до душі й де б хотіла бачити свої цукерки в меню. Підходила до адміністраторів і рекламувала товар. Мовляв, це ексклюзивні солодощі, з якісних натуральних складників. І питала, чи не хотіли б вони пропонувати їх своїм клієнтам разом з кавою? Я розповідала про свої цукерки щиро та емоційно, бо вірила в те, що кажу. І це спрацювало!” – згадує Вікторія. Одна корисна цукерка коштує сім гривень, її собівартість – дві гривні, а з упаковкою – три. “Звісно, я не реалізую їх поштучно. Є коробочки по 10, 12 і 25 цукерок. Найкраще, коли роблять корпоративні замовлення або беруть на весілля, – каже Вікторія. – З однієї великої коробочки виходить 100 гривень чистого прибутку. А із замовлення на 1000 штук – 4000 гривень. Це не беручи до уваги регулярних поставок у кав’ярні. Найбільший попит на цукерки – на свята, особливо зимові, тоді доводиться працювати аж до вечора 31 грудня, аби встигнути виконати всі замовлення та доставити клієнтам”.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/12/22/277703-taki-solodki-zarobitky-napoleglyviy-kreatyvniy-divchyni-vdalosya-prybutkove

Перегляди: 8
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-v-ukrayini-orhanizuvaly-prybutkove-vyrobnyctvo-korysnyh-cukerok
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати