Tempo950x100

Tempo300x100

Як вітчизняний виробник ЗЗР допомагатиме аграріям отримувати великі врожаї

Як вітчизняний виробник ЗЗР допомагатиме аграріям отримувати великі врожаї

Про це повідомило керівництво компанії під час прес-конференції щодо підбиття підсумків 2017 року на агроринку України  сьогодні, 21 листопада.

Група Компаній «UKRAVIT» займається активною дослідницькою діяльністю. Головний акцент – на покращення якості власної продукції, щоб надати споживачам продукт, який буде оптимально відповідати їхнім вимогам.

“Ринок мікродобрив буде рости, і ми хочемо йти в ногу з ним. Тому цього року ми інвестували кошти в нову лінію виробництва мікродобрив. Наші фахівці постійно розробляють інноваційні продукти. Цього року ми запускаємо виробництво препарату “Авангард” з кремнієм та нових добрив з мікроелементами”, – заявив директор компанії «Укравіт Агро» Євген Семененко.

За словами власника групи компаній «UKRAVIT» Віталія Ільченко, щоб краще розвиватися, потрібно вкладати кошти у виробництво та нові технології.

“Ми стали співвласником компанії Chemical Elements Ukraine (хімічні реактиви для харчової та фармацевтичної промисловості). Це нам дає змогу працювати за формулою 1+1=3. Тим самим ми відроджуємо славу міста Черкас, яке стає центром хімічної промисловості”, – зазначив Віталій Ільченко.

За словами власника ГК UKRAVIT, уже у квітні на базі виробничих потужностей у Черкасах буде відкрито унікальний науково-дослідний центр, аналогів якому не буде у Східній Європі.

“Тут працюватимуть до півсотні кращих учених, на площі понад 2500 м2 буде сконцентровано найкраще обладнання, закупку та налагодження якого ми проводимо наразі. Для реалізації цього проекту ми залучили швейцарських фахівців. Науково-дослідний центр буде працювати за форматом Силіконової долини. У ноьму також розташується підземна теплиця, де ми будемо тестувати наші препарати на рослинах. Треба вкладати гроші в науку. Для нас це є пріоритетним напрямком. Наш науково-дослідний центр працюватиме над створенням максимально безпечних для довкілля біохімічних препаратів, що дозволять отримувати максимально великі врожаї і допомагатимуть відновлювати потенціал української землі”, – повідомив Віталій Ільченко.

[[{“fid”:”230076″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Він переконаний, що Україна має відходити від експорту сировини, натомість експортувати продукти з високою доданою вартістю. Саме тому наступного року UKRAVIT відкриває новий корпус на виробництві, щоб втричі збільшити виробничі потужності, забезпечуючи аграріїв найкращими продуктами за доступними цінами. 

За словами Віталія Ільченка, Україна раніше повністю залежала від імпорту ЗЗР. Сьогодні UKRAVIT займає 9 % ринку ЗЗР. У планах компанії розширення присутності не лише на вітчизняному ринку, а й вихід на нові ринки збуту.

Запис прямої трансляції конференції можна переглянути на нашій сторінці в facebook.

Довідка: UKRAVIT – один із лідерів ринку засобів захисту рослин. Виробляє та продає пестициди, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:
ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-vitchyznyanyj-vyrobnyk-zzr-dopomahatyme-ahrariyam-otrymuvaty-velyki-vrozhayi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати