Tempo950x100

Tempo300x100

Як вигідно купити і продати сільгосппродукцію сьогодні і порівняти ціни на зернові?

Як вигідно купити і продати сільгосппродукцію сьогодні і порівняти ціни на зернові?

Проект «Трипілля» це чудова можливість, як для великих гравців  сільськогосподарського ринку України (тим, що займають пріоритетні позиції в якості виробника, переробника і експортера), так і невеликим фермерським господарствам і підприємствам, не залишитися один на один з проблемами і питаннями, що виникають в процесі їх діяльності. Де вигідно купити чи продати? Знайти найбільш вигідну пропозицію?

Саме в проекті «Трипілля» піднімаються дані питання, а також й подібні актуальні  проблеми сфери агробізнесу.

«Трипілля» – проект покликаний об’єднати виробника, переробника та покупця на аграрному ринку України. Чи можливо цього досягнути і яким чином?Які можливості надає користувачам сайт?

Сайт «Тріполі Ленд» – це потужний каталог сільськогосподарських підприємств різного напрямку та сфері діяльності агробізнесу в розділі «Компанії АПК» та «Фермери». В їхньому числі агрохолдинги, переробники, експортери, перевізники, інші підприємства АПК, дрібні й великі фермерські господарства.

 Користувач сайту також може ознайомитися з детальною картою елеваторів України, а також актуальним каталогом всіх зерносховищ (розділ «Елеватори»). Інформація та контактні дані дають можливість будувати ділове партнерство як з виробниками  сільгосппродукції (фермерами) так і з покупцями і постачальниками ринку. Це підвищує шанси знайти нового бізнес партнера та працювати з ним на взаємовигідних умовах.

В розділі «Новини» проект «Трипілля» регулярно знайомить своїх користувачів  з новинками в області сільськогосподарської техніки, сфери законодавства, посівного матеріалу, добрив та засобів захисту рослин від кращих світових виробників, розкаже про технології  як вирощувати виключно високоякісну товарну продукцію. Розділ надихне як реалізувати задумані ідеї, використовувати інноваційні енергозберігаючі технології у виробництві зернових культур та тваринництві та інших галузях.

Унікальним інструментом для аналізу цін на зернові та іншу сільгосппродукцію є сервіс «Порівняння цін». Це дозволяє не тільки дослідити цінову ситуацію на ринку, але й проаналізувати потенційних конкурентів та їхню цінову політику. Користувач  має можливість розрахувати вартість доставки зерна по конкретному маршруту від точки А до точки Б, що детально відображено у відео на головній сторінці ресурсу.

Постійні оновлення закупівельних цін трейдерів і агрокомпаній сайту «Трипілля» на зернові, бобові та олійні культури, дозволять бути в курсі всіх змін і своєчасно на реагувати на них.

Безумовно,  український проект для сільського господарства «Трипілля» – надійна платформа, що дозволяє гідно оцінювати і аналізувати сильні і слабкі сторони АПК, прогнозувати ризики і загрози, вести активну діяльність з усіма ключовими та зацікавленими сторонами. А це в свою чергу дозволить як обмінюватися накопиченими знаннями та досвідом так і загалом удосконалювати свою діяльність. Більш детально про «Трипілля»  на сайті проекту.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-vyhidno-kupyty-i-prodaty-silhospprodukciyu-sohodni-i-porivnyaty-ciny-na-zernovi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати