Tempo950x100

Tempo300x100

Як вирощують кавунові дерева

Як вирощують кавунові дерева

Зараз держава на Близькому Сході може похвалитися серйозними досягненнями в різних сферах агробізнесу. Країна навіть вирощує сільгоспкультури на деревах. В теплицях за допомогою комп’ютера, який відповідає за клімат і зрошення, вирощують полуницю, кавуни, дині, гарбуза, пише Зерно.

Смугасту ягоду вагою до 0,5 кг в Ізраїлі називають “кавуни порційні” (на одну порцію).

За словами агрономів, коли дині і кавуни ростуть на деревах, за ними набагато легше доглядати, але головна перевага такого способу вирощування полягає в тому, що таким чином вирішуються проблеми їх хвороб. Вони не гниють, немає ніяких загроз, ураження грибком.

Взагалі сільське господарство в Ізраїлі є великим експериментальним майданчиком з десятком наукових сільськогосподарських інститутів. Вдалі лабораторні винаходи відразу ж перекочовують безпосередньо на поля. Наприклад, яскраво-жовті кабачки, червоні лимони, або новий сорт помідорів “Чорна галактика”, яка за смаком не відрізняється від звичайного томату, але кольором більше нагадує чорницю. Але головна його цінність полягає в тому, що він містить всі корисні вітаміни чорниці. На думку виробників, чорний колір робить помідор здоровіше. Набір вітамінів у Чорній галактиці набагато перевищує їх кількість у звичайному помідорі.

Або ж дивовижний червоний перець під назвою “Не вір очам своїм”. На вигляд — це звичайний перець чилі, а на смак він солодкий, як цукерка і абсолютно без кісточок. Вчені створили цей різновид перцю з метою відучити дітей від шкідливого фаст-фуду.

Більшу частину овочів і фруктів з пустелі Ізраїлю експортує по всьому світу.

Перегляди: 33
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-vyroshchuyut-kavunovi-dereva
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати